Top
 

SARAJEVO – MOSTAR

autobusom iz Splita

SARAJEVO – MOSTAR

590kn po osobi

2 dana
35+ putnika
 • Lokacija
 • Mjesto polaska
  Split / Split
 • Planirani termin
  08-09.03.2019.
 • Šifra putovanja
  2019-02
 • Rok za prijavu
  do popunjenja
 • Uračunato u cijenu
  SARAJEVO – MOSTAR
  Organizacija putovanja
  Putno zdravstveno osiguranje
  Turistički vodič
 • Not Included
  Ulaznice prema programu
  PDV
  Hotel 4*
  Hotel 5*
  Hotel 3*
  Hotel 2*
  Hotel 1*
  Polupansion

CIJENA ARANŽMANA NA OSNOVI MIN. 35 PUTNIKA:

590,00 kn za gotovinske uplate u mjesečnim obrocima do polaska

630,00 kn za uplate kreditnim karticama

 

Otplata aranžmana u mjesečnim ratama gotovinom (uplatnicama, internet bankarstvom, uplatom u poslovnici) ili kreditnim karticama (Visa i MasterCard Splitske Banke do 12 rata, American Express do 6 rata, Diners do 12 rata).

 

ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta.

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

prijevoz autobusom visoke turističke kategorije prema programu, smještaj u hotelu 3/4* u Sarajevu na osnovi 1 noćenja s doručkom (dvokrevetne sobe), usluge licenciranih vodiča u Sarajevu i Mostaru, licenciranog pratitelja putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od profesionalne odgovornosti i odgovornosti prema trećim osobama, organizaciju putovanja i pripadajući PDV

 

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

– ulaznice za objekte koji se posjećuju; toranj Avaz 0,5€, Turska kuća u Mostaru 2€, sve što nije navedeno pod “cijena aranžmana uključuje”

 

NEOBAVEZNE NADOPLATE:

– jednokrevetna soba 150 kn (prema raspoloživosti u hotelu)

– organizirana večera u Sarajevu uz muziku uživo 140 kn (za 20 i više prijavljenih)

– putno zdravstveno osiguranje – 35 kn

– osiguranje od rizika otkaza – 50 kn (ugovara se prilikom prijave, a najkasnije 14 dana prije termina polaska)

 

PRIJAVE: pismeno mailom, putem web stranice ili direktno u poslovnici, do popunjenja kapaciteta. Prijava je valjana nakon uplate rezervacije od 300 kn. Broj mjesta je ograničen.

 

PUTNE ISPRAVE: Za prelazak granice dovoljna je valjana osobna iskaznica (izdana nakon 2003. godine) ili putovnica. Više info na http://www.mvep.hr.

Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljnog broja putnika. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ukoliko za to postoji potreba, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti turističke agencije Plautilla Solin.

1
Dan 1: SPLIT – SARAJEVO
Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu i polazak u ranim jutarnjim satima. Vožnja autobusom visoke turističke kategorije prema Sarajevu uz usputna zaustavljanja radi odmora. Po dolasku u Sarajevo susret  s lokalnim vodičem i panoramski razgled grada: ALIPAŠINO POLJE, GRBAVICA, SKENDERIJA, LATINSKA ĆUPRIJA, GRADSKA VIJEĆNICA. Pored gradske vijećnice napuštamo autobus i razgled nastavljamo pješice uz zanimljive priče o prošlosti Sarajeva, tradiciji, lokalnim specijalitetima, spomenicima kulture i zanimljivostima: INAT KUĆA, SEBILJ, BAŠČARŠIJA, KUJUNDŽILUK, MORIĆA HAN, GAZI HUSREV-BEGOVA DŽAMIJA, GAZI HUSREV-BEGOV BEZISTAN, FERHADIJA, KATOLIČKA KATEDRALA, STARA PRAVOSLAVNA CRKVA, VJEČNA VATRA… Nakon obilaska smještaj u hotel. Slobodna večer za individualni program. Preporučamo zajednički odlazak do PIVNICE SARAJEVSKE PIVARE, i zabava uz glazbu uživo i proslavu Međunarodnog dana žena. Noćenje. *FAKULTATIVNO: Organizirana večera u jednom od restorana uz muziku uživo za min. 20 prijavljenih, nadoplata 140 kn.
2
Dan 2: SARAJEVO – MOSTAR – SPLIT
Nakon doručka slobodno vrijeme u središtu grada za šetnju, kupnju suvenira i ispijanje turske kave. Kasnija odjava iz hotela i polazak autobusom do TORNJA AVAZ, najvišeg tornja u BIH s kojeg se pruža prekrasan pogled na cijeli grad i okolicu (nadoplata za ulaznicu 0,5€ na licu mjesta). Na vrhu se nalazi vidikovac i cafe bar gdje ćemo napraviti stanku. Zatim spuštanje s tornja i polazak prema Hercegovini i njenom kulturnom i administrativnom središtu, gradu Mostaru. Po dolasku do FRANJEVAČKE CRKVE, susret s lokalnim licenciranim vodičem koji će nas upoznati s poviješću Mostara, kao i starom gradskom jezgrom koja je od 2005. godine uvrštena u UNESCO-v Registar zaštićene svjetske baštine. Šetnja i obilazak: HAMAM, KRIVA ĆUPRIJA, most koji je služio kao model za izgradnju veličanstvenog STAROG MOSTA iz 1566. godine, a po dolasku do STAROG MOSTA poslušat ćemo priču o njegovom nastanku, gradnji i graditeljima, kao i o tradicionalnim skokovima u Neretvu, koji su postali jedna od najpoznatijih atrakcija grada. Zatim šetnja kroz KUJUNDŽILUK, ulicu prepunu zanatlija i tradicionalnih proizvoda od srebra i bakra, te nastavak šetnje do TURSKE KUĆE za one koji žele vidjeti tipično domaćinstvo turskog doba (nadoplata za ulaznicu cca 2€)… Nakon obilaska slobodno vrijeme za individualni program i u dogovoreno vrijeme povratak prema Splitu. Dolazak na polazišno mjesto u kasnim večernjim satima.