Top
 

SALZBURG – INNSBRUCK – BAD ISCHL – HALLSTATT

Adventska čarolija austrijskih gradića, POLAZAK IZ SPLITA

Zaplešimo u ritmu Mozartove glazbe u njegovom rodnom Salzburgu, uživajmo u idiličnom božićnom ugođaju austrijskih gradića i jezera Salzkammerguta i zavirimo u Svijet kristala u Innsbrucku...

Plan putovanja

1
1. dan: SPLIT – INNSBRUCK...
Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu i polazak u kasnijim večernjim satima. Noćna vožnja autobusom visoke turističke kategorije prema Austriji uz zaustavljanja na putu zbog odmora...
2
2. dan: INNSBRUCK – ČAROBNI SVIJET KRISTALA SWAROWSKI – SALZBURG
Dolazak u Innsbruck u jutarnjim satima. Upoznavanje grada kroz ugodnu šetnju uz vodiča: LANDESTHEATER, DOMPLATZ I KATEDRALA SV. JAKOVA, HOFBURG, STADTTURM, GOLDENES DACHL (ZLATNI KROV), raskošna carska palača, MARIA-THERESIEN STRASSE ulica s brojnim trgovinama, RATHAUS, MARKTPLATZ, TRIJUMFALNA VRATA... Nakon obilaska kraće slobodno vrijeme u gradu za ručak ili šetnju te polazak prema susjednom gradiću WATTENS. Posjetit ćemo ČAROBNI SVJET SWAROWSKI KRISTALA (plaćanje ulaznice na licu mjesta), koji je svoja vrata otvorio na 150-tu godšnjicu postojanja tvrtke. Multimedijalni umjetnik André Heller dizajnirao je ovo jedinstveno mjesto iz mašte: otvoreni kristalni vrt koji se prostire oko Diva, blistajući oblak nad Zrcalnim jezerom, zabavni toranj na četiri razine, a u blistavom ambijentu velike trgovine Svjetovi kristala očekuje Vas cjelokupni asortiman proizvoda, od nakita i modnih dodataka i figurica. Slobodno vrijeme za obilazak i kupnju Swarowski proizvoda i nastavak vožnje prema Salzburgu. Smještaj u hotel u okolici Salzburga. Noćenje.
3
3. dan: SALZBURG
Nakon doručka razgled povijesne jezgre Salzburga, upisane u UNESCO-v registar zaštićene svjetske baštine: KATEDRALA, NADBISKUPSKA REZIDENCIJA, BAROKNA FONTANA, TORANJ I GLOCKENSPIEL, MOZARTOVA RODNA KUĆA (ulaz uz nadoplatu)... Nakon obilaska slobodno vrijeme u centru. Preporuka; vožnja uspinjačom do HOHENSALZBURGA, najstarije europske utvrde iz 11.st. koja dominira starim gradom, posjet Mozartovoj rodnoj kući ili ručak u jednom od brojnih lokalnih restorana, te uživanje u romantičnom božićnom ugođaju na nekoliko božićnih sajmova sa brojnim suvenirima, božićnim ukrasima, rukotvorinama i domaćim specijalitetima, kuhanim vinom i punčom. U dogovoreno vrijeme povratak u hotel. Noćenje.
4
4. dan: SALZBURG – AUSTRIJSKA JEZERA – HALLSTATT – SPLIT
Nakon doručka odjava iz hotela i vožnja kroz slikoviti Salzkammergut, u kojem se isprepleću planine i jezera, i pregršt malenih čarobnih mjesta. Zaustavit ćemo se u BAD ISCHL-u, u kojem se nalazi carska vila i ljetna rezidencija cara Franje Josipa I i njegove supruge Sissy. Slobodno vrijeme za posjet palači (nadopalata za ulaznicu), te nastavak vožnje do HALLSTATTA, jednog od najljepših gradića u regiji Salzkammergut. Slobodno vrijeme za uživanje u adventskom sajmu na MARKTPLATZU, koji je dio UNESCO-ve svjetske baštine regije Salzkammergut, zatim šetnju gradskom jezgrom ili kušanje domaćih specijaliteta u lokalnim restoranima. U dogovoreno vrijeme u ranim poslijepodnevnim satima napuštamo Hallstatt i nastavljamo prema Hrvatskoj. Vožnja autoputem uz zaustavljanja radi odmora. Dolazak u Split u kasnim večernjim /noćnim satima.
Podijeli:
Podijeli objavu s prijateljima


Pošalji

Otplata aranžmana u mjesečnim ratama gotovinom (uplatnicama, internet bankarstvom, uplatom u poslovnici) ili kreditnim karticama (MasterCard OTP Banke do 12 rata, American Express do 6 rata, Diners do 12 rata).

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
– prijevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama
– smještaj u hotelu 3* u okolici Salzburga na osnovi 2 noćenja s doručkom (TWC, TV)
– razgled Salzburga i Innsbrucka uz licenciranog vodiča
– sve obilaske prema programu
– licenciranog vodiča pratitelja putovanja
– osiguranje od profesionalne odgovornosti i odgovornosti prema trećim osobama
– zakonom propisanu jamčevinu za turističke paket aranžmane
– organizaciju putovanja i PDV

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
– nenavedene ulaznice, obroke, te sve što nije navedeno pod „cijena aranžmana uključuje“
– ulaznica za Svijet Kristala Swarowski Wattens 19 € (plaćanje na licu mjesta)
– ulaznica za carsku villu u Bad Ischl (odrasli 15€, djeca 7-16 god 7,5€), vrtovi carske ville (odrasli 6€, djeca 5€)

POPUSTI:
– djeca do 12 godina 10% popusta na osnovnu cijenu aranžmana

NEOBAVEZNE NADOPLATE:
– jednokrevetna soba 450 kn
– MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE 50 kn (uplata prilikom prijave)
– OSIGURANJE OD RIZIKA OTKAZA PUTOVANJA 50 kn (uplata prilikom prijave, a min. 15 dana prije termina polaska)

PRIJAVE: pismeno mailom, putem rezervacijskog obrasca na web stranici ili direktno u poslovnici, do popunjenja kapaciteta. Prijava je valjana nakon uplate rezervacije od 400 kn. Broj mjesta je ograničen.

ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta.

NAPOMENE:
– Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja
putnika. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ukoliko za to postoji potreba, ali se
obavezuje program izvršiti u cijelosti. Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti turističke agencije Plautilla Solin.
– Ukoliko putnik nije ugovorio osiguranje od rizika otkaza, primjenjuje se otkazna politika prema Općim uvjetima
poslovanja Agencije.
– PUTNE ISPRAVE: Za prelazak granice dovoljna je valjana osobna iskaznica (izdana nakon 2003. godine) ili
putovnica. Za sve detalje oko putovanja za maloljetnike – djecu, molimo obratiti se Agenciji. Više info na
http://www.mvep.hr.