Top
 

PP TELAŠĆICA jednodnevni izlet iz Splita

jednodnevni izlet iz Splita
  • Plautilla jednodnevni izlet PP Telašćica

Upoznajmo sjeverni dio KORNATSKOG OTOČJA i uživajmo u prirodnim ljepotama PARKA PRIRODE TELAŠĆICA I DUGOG OTOKA. Brodska vožnja, kupanje u kristalno čistom moru, ručak i uživanje u krstarenju netaknutom prirodom.

Plan putovanja

1
Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu (parking na Poljudu, te parking Glorijet Solin) i polazak u ranijim jutarnjim satima. Vožnja autobusom turističke kategorije autoputem prema ZADRU (ili Sukošanu) uz zaustavljanje prema potrebi. Po dolasku u Zadar ukrcaj na turistički brod i izlet u PP TELAŠĆICA. Uvala Telašćica nalazi se u jugoistočnom dijelu otoka DUGI OTOK. Zahvaljujući svojoj iznimnoj ljepoti, bogatstvu i značaju, ova uvala, okružena s 13 otoka i otočića, te sa 6 otočića unutar uvale, proglašena je Parkom prirode 1988. godine. Uvala Telašćica najsigurnija je, najljepša i najveća prirodna luka u Jadranskom moru, u kojoj se nalazi 25 malih plaža, strmci ili klifovi Dugog otoka (tzv. stijene), koji se uzdižu do 161 metar nad morem i spuštaju se u dubinu do 90 m. Tu je i slano jezero MIR, dužine oko 900 i širine oko 300 m, koje je prirodnim podzemnim kanalima spojeno s morem.

Isplovit ćemo iz zadarske luke (alternativno iz Sukošana) i proći ispod mosta koji spaja „otoke blizance“, Ugljan i Pašman. Nastavljamo prema kornatskom otočju i ulazimo kroz prolaz Proversa te započinjemo krstarenje kroz sjeverni dio Kornata. Plovidba uz klifove sa najatraktivnije strane otočja koja gleda prema otvorenom moru. Po dolasku na DUGI OTOK i uvalu MIR, ORGANIZIRANI RUČAK NA BRODU UZ PIĆE. Poslije ručka ćemo napraviti stanku za kupanje u kristalno čistom moru, šetnju do SLANOG JEZERA MIR ili jednog od vidikovaca i staza, ili predah i osvježenje u obližnjim ugostiteljskim objektima u uvali.
Povratak u Zadar oko 18 sati, a potom nastavak autobusom prema Splitu. Vožnja autoputem s dolaskom na polazišno mjesto u večernjim satima.
Podijeli:
Podijeli objavu s prijateljima


Pošalji

PP TELAŠĆICA jednodnevni izlet iz Splita

PLANIRANO VRIJEME REALIZACIJE: 09.08.2020.
ŠIFRA ARANŽMANA: 2020-26 

CIJENA IZLETA PO OSOBI: 450,00 kn

Cijena je kalkulirana za min. 30 putnika.

 

ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta.

 

CIJENA IZLETA UKLJUČUJE:
– prijevoz autobusom visoke turističke kategorije na navedenim relacijama
– IZLET BRODOM iz Zadra (alternativno iz Sukošana) u PP TELAŠĆICU
– RUČAK NA BRODU I PIĆE (mesni ili riblji menu)
– ULAZNICU U PP TELAŠĆICA
– licenciranog pratitelja putovanja
– osiguranje putnika od posljedica nesretnog slučaja
– osiguranje od profesionalne odgovornosti i odgovornosti prema trećima osobama
– organizaciju putovanja i PDV

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
– nenavedene ulaznice i skretanja s rute
– osiguranje od rizika otkaza putovanja 50 kn (ugovara se isključivo uz prijavu, a najkasnije 14 dana prije termina
izleta)

 

POPUST: djeca do 12 god. 15%

 

PRIJAVE: pismeno mailom, putem web stranice ili direktno u poslovnici, do popunjenja kapaciteta. Prijava je valjana nakon uplate rezervacije od 100 kn. Broj mjesta je ograničen.

PLAĆANJE aranžmana uplatnicama, internet bankarstvom ili kreditnim karticama (MasterCard OTP Banke, Visa Premium PBZ Card, Diners).

 

NAPOMENA:
– Organizator putovanja Park prirode Telašćica: Plautilla d.o.o. Solin
– Cijena je kalkulirana na osnovu min. 35 putnika. Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja izleta u slučaju nedovoljnog broja putnika sukladno Općim uvjetima, te će Putnike o istom obavijestiti najkasnije 3 dana prije termina putovanja.
-Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ukoliko za to postoji potreba, ali se obvezuje Program izvršiti u cijelosti.
– Program ne preporučamo osobama slabije fizičke pokretljivosti.
– Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti Agencije: https://plautilla.hr/opci-uvjeti/
– Ukoliko putnik nije ugovorio osiguranje od rizika otkaza, primjenjuje se otkazna politika prema Općim uvjetima poslovanja Agencije.
-Završnu obavijest putnicima Agencija šalje najkasnije 3 dana prije početka putovanja (ime i kontakt voditelja putovanja, informacije o prijevozniku i sl.)
– Sukladno preporukama HZJZ molimo da na izlet ponesete zaštitne maske te da ih nosite za vrijeme vožnje. Pri ulazu u autobus potrebno je dezinficirati ruke, Agencija osigurava dezinficijense.
-Agencija ne snosi odgovornost za izgubljene ili otuđene predmete u destinaciji ili prijevoznom sredstvu.
-Opći uvjeti Agencije, program i upute uz putovanje sastavni su dio Ugovora o paket aranžmanu, te kupnjom putovanja prihvaćate iste, stoga preporučamo detaljno pročitati upute, a za sve dodatne informacije na raspolaganju smo Vam na info@plautilla.hr ili na kontakt tel. +385915198008.

Tags: Plautilla, putovanja iz Splita, jednodnevni izlet, PP Telašćica

#plautillatravelagency #plautillaputovanja #Plautillajednodnevniizleti #putovanjaizsplita #pptelascica #kornati