Top
 

PP TELAŠĆICA jednodnevni izlet iz Splita

jednodnevni izlet iz Splita
  • Plautilla jednodnevni izlet PP Telašćica

Upoznajmo sjeverni dio KORNATSKOG OTOČJA i uživajmo u prirodnim ljepotama PARKA PRIRODE TELAŠĆICA I DUGOG OTOKA. Brodska vožnja, kupanje u kristalno čistom moru, ručak i uživanje u krstarenju netaknutom prirodom.

Plan putovanja

1
Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu (parking na Poljudu, te parking Glorijet Solin) i polazak u ranijim jutarnjim satima. Vožnja autobusom turističke kategorije autoputem prema ZADRU (ili Sukošanu) uz zaustavljanje prema potrebi. Po dolasku u Zadar ukrcaj na turistički brod i izlet u PP TELAŠĆICA. Uvala Telašćica nalazi se u jugoistočnom dijelu otoka DUGI OTOK. Zahvaljujući svojoj iznimnoj ljepoti, bogatstvu i značaju, ova uvala, okružena s 13 otoka i otočića, te sa 6 otočića unutar uvale, proglašena je Parkom prirode 1988. godine. Uvala Telašćica najsigurnija je, najljepša i najveća prirodna luka u Jadranskom moru, u kojoj se nalazi 25 malih plaža, strmci ili klifovi Dugog otoka (tzv. stijene), koji se uzdižu do 161 metar nad morem i spuštaju se u dubinu do 90 m. Tu je i slano jezero MIR, dužine oko 900 i širine oko 300 m, koje je prirodnim podzemnim kanalima spojeno s morem.

Isplovit ćemo iz zadarske luke (alternativno iz Sukošana) i proći ispod mosta koji spaja „otoke blizance“, Ugljan i Pašman. Nastavljamo prema kornatskom otočju i ulazimo kroz prolaz Proversa te započinjemo krstarenje kroz sjeverni dio Kornata. Plovidba uz klifove sa najatraktivnije strane otočja koja gleda prema otvorenom moru. Po dolasku na DUGI OTOK i uvalu MIR, ORGANIZIRANI RUČAK NA BRODU UZ PIĆE. Poslije ručka ćemo napraviti stanku za kupanje u kristalno čistom moru, šetnju do SLANOG JEZERA MIR ili jednog od vidikovaca i staza, ili predah i osvježenje u obližnjim ugostiteljskim objektima u uvali.
Povratak u Zadar oko 18 sati, a potom nastavak autobusom prema Splitu. Vožnja autoputem s dolaskom na polazišno mjesto u večernjim satima.
Podijeli:
Podijeli objavu s prijateljima


Pošalji

PP TELAŠĆICA jednodnevni izlet iz Splita

PLANIRANO VRIJEME REALIZACIJE: 09.08.2020.
ŠIFRA ARANŽMANA: 2020-26 

CIJENA IZLETA PO OSOBI: 450,00 kn

Cijena je kalkulirana za min. 30 putnika.

ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta.

 

CIJENA IZLETA UKLJUČUJE:
– prijevoz autobusom visoke turističke kategorije na navedenim relacijama
– IZLET BRODOM iz Zadra (alternativno iz Sukošana) u PP TELAŠĆICU
– RUČAK NA BRODU I PIĆE (mesni ili riblji menu)
– ULAZNICU U PP TELAŠĆICA
– licenciranog pratitelja putovanja
– osiguranje putnika od posljedica nesretnog slučaja
– osiguranje od profesionalne odgovornosti i odgovornosti prema trećima osobama
– organizaciju putovanja i PDV

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
– nenavedene ulaznice i skretanja s rute
– osiguranje od rizika otkaza putovanja 50 kn (ugovara se isključivo uz prijavu, a najkasnije 14 dana prije termina
izleta)

 

POPUST: djeca do 12 god. 15%

 

PRIJAVE: pismeno mailom, putem web stranice ili direktno u poslovnici, do popunjenja kapaciteta. Prijava je valjana nakon uplate rezervacije od 100 kn. Broj mjesta je ograničen.

PLAĆANJE aranžmana u gotovinom (uplatnicama, internet bankarstvom, uplatom u poslovnici) ili kreditnim karticama (MasterCard OTP Banke, Visa Premium PBZ Card, Diners).

 

NAPOMENA:
– Organizator putovanja Park prirode Telašćica: Plautilla d.o.o. Solin
– Cijena je kalkulirana na osnovu min. 35 putnika. Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja izleta u slučaju nedovoljnog broja putnika sukladno Općim uvjetima, te će Putnike o istom obavijestiti najkasnije 3 dana prije termina putovanja.
-Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ukoliko za to postoji potreba, ali se obvezuje Program izvršiti u cijelosti.
– Program ne preporučamo osobama slabije fizičke pokretljivosti.
– Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti Agencije: https://plautilla.hr/opci-uvjeti/
– Ukoliko putnik nije ugovorio osiguranje od rizika otkaza, primjenjuje se otkazna politika prema Općim uvjetima poslovanja Agencije.
-Završnu obavijest putnicima Agencija šalje najkasnije 3 dana prije početka putovanja (ime i kontakt voditelja putovanja, informacije o prijevozniku i sl.)
– Sukladno preporukama HZJZ molimo da na izlet ponesete zaštitne maske te da ih nosite za vrijeme vožnje. Pri ulazu u autobus potrebno je dezinficirati ruke, Agencija osigurava dezinficijense.
-Agencija ne snosi odgovornost za izgubljene ili otuđene predmete u destinaciji ili prijevoznom sredstvu.
-Opći uvjeti Agencije, program i upute uz putovanje sastavni su dio Ugovora o paket aranžmanu, te kupnjom putovanja prihvaćate iste, stoga preporučamo detaljno pročitati upute, a za sve dodatne informacije na raspolaganju smo Vam na adresi: Kralja Zvonimira 75, 21210 Solin, putem e-pošte na info@plautilla.hr ili na kontakt tel. +38521210389, +385915198008.

Tags: Plautilla, putovanja iz Splita, jednodnevni izlet, PP Telašćica

#plautillatravelagency #plautillaputovanja #Plautillajednodnevniizleti #putovanjaizsplita #pptelascica #kornati