Top
 

OPATIJA – ADVENT UZ MORE

jednodnevni izlet iz Splita
  • Plautilla, advent Opatija

  • Plautilla, advent Opatija

  • Plautilla, advent Opatija

  • Advent Opatija: izvor: TZ Opatija

jednodnevni izlet iz Splita

Plan putovanja

1
Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu i polazak u jutarnjim satima (08 h). Vožnja autobusom visoke turističke kategorije autocestom prema Kvarneru uz zaustavljanja radi odmora te dolazak u Opatiju u podnevnim satima.

Prošetat ćemo se gradom i razgledati: LUNGO MARE, šetnica uz more koja spaja Opatiju sa susjednim Lovranom i Voloskom, PARK SV. JAKOVA sa opatijom Sv. Jakova po kojoj grad nosi svoje ime. Šetnjom prolazimo uz HOTEL KVARNER, najstariji hrvatski hotel sagrađen 1884.g. i dolazimo u jedan od najljepših parkova u gradu: PARK ANGIOLINA, spomenik parkovne arhitekture koji se proteže na nešto više od 2 ha površine u kojemu se nalazi preko stotinu vrsta raznih vrsta bilja iz cijelog svijeta. U središtu parka nalazi se istoimena VILLA ANGIOLINA u kojoj je danas Muzej turizma, s kojom je započela turistička priča Opatije. Vidjet ćemo i simbol grada, skulpturu DJEVOJKA S GALEBOM. Nakon ugodne šetnje i obilaska slobodno vrijeme za individualni program.

Uživajte u ADVENTU U OPATIJI. Stotine tisuća lampica i dekoracija grad će pretvoriti u pravu božićnu bajku. Raskošno ukrašene gradske ulice i trgovi, klizalište, glazbeno-scenski programi na prekrasnim lokacijama, miris kuhanog vina uz maštovite čokoladne poslastice garancija su za odličan provod na „najljepšem adventu uz more“. Izdvajamo dio programa za subotu 03.12.: „LEDENA ČAROLIJA“, otvaranje klizališta i adventskih kućica, VESELA BAJKA NA LEDU, predstava na ledu Klizačkog kluba Medo iz Zagreba, GROOVERSI, koncert otvaranja klizališta…

Nakon uživanja u svečanom opatijskom ugođaju, okupljanje grupe na dogovorenom mjestu i povratak prema Splitu. Dolazak na polazišno mjesto u noćnim satima (cca 02 h iza ponoći).
Podijeli:
Podijeli objavu s prijateljima


Pošalji

OPATIJA – ADVENT UZ MORE

jednodnevni izlet iz Splita

PLANIRANO VRIJEME REALIZACIJE: 03.12.2021.
ŠIFRA ARANŽMANA: 2022-58

 

CIJENA IZLETA: 440,00 kn /58,40 €
Cijena je kalkulirana na osnovi min. 30 putnika.
*Fiksni tečaj konverzije kune u euro: 1 euro = 7,53450 kuna

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
– prijevoz autobusom visoke turističke kategorije na navedenim relacijama
– razgled Opatije uz licenciranog vodiča
– licenciranog voditelja izleta
– osiguranje od posljedica nesretnog slučaja
– osiguranje od profesionalne odgovornosti i odgovornosti prema trećim osobama
– zakonom propisanu jamčevinu za turističke paket aranžmane
– organizaciju putovanja i PDV

 

NEOBVEZNA NADOPLATA:
– osiguranje od rizika otkaza 50 kn /6,64 € (uplaćuje se isključivo uz prijavu, a najkasnije 15 dana prije termina izleta)

 

POPUST: djeca do 12 godina 15%

 

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:
– transakcijski uplatnicama ili internet bankarstvom na način da je prilikom prijave obvezna uplata rezervacije od 100 kn /13,27 €, te preostali iznos najkasnije 5 dana prije termina izleta
– kreditnom karticom putem webshopa (Diners, Visa Premium PBZ i kreditne kartice Erste Banke obročno, ostale kartice jednokratno)

PRIJAVE: pismeno mailom ili direktno u Agenciji, do popunjenja kapaciteta. Prijava je valjana nakon uplate rezervacije od 100 kn / 13,27 €.

 

NAPOMENA:
– Organizator putovanja: Plautilla d.o.o. Solin
– Cijena je kalkulirana na osnovu min. 30 putnika. Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja izleta u slučaju nedovoljnog broja putnika sukladno Općim uvjetima, te će Putnike o       istom obavijestiti najkasnije 3 dana prije termina putovanja.
– Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ukoliko za to postoji potreba, ali se obvezuje Program izvršiti u cijelosti.
– Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti Agencije: https://plautilla.hr/opci-uvjeti/
– Ukoliko putnik nije ugovorio osiguranje od rizika otkaza, primjenjuje se otkazna politika prema Općim uvjetima poslovanja Agencije.
– Završnu obavijest putnicima Agencija šalje najkasnije 3 dana prije početka putovanja (ime i kontakt voditelja putovanja, informacije o prijevozniku i sl.)
– Agencija ne snosi odgovornost za izgubljene ili otuđene predmete u destinaciji ili prijevoznom sredstvu.
– Opći uvjeti Agencije, program i upute uz putovanje sastavni su dio Ugovora o paket aranžmanu, te kupnjom putovanja prihvaćate iste, stoga preporučamo detaljno pročitati upute, a za sve dodatne informacije na raspolaganju smo Vam putem e-pošte na info@plautilla.hr ili na kontakt mob. +385915198008.