Top
 

NP PLITVIČKA JEZERA jednodnevni izlet

autobusom iz Splita
  • Plautilla Plitvička jezera Ines M.

  • Plautilla Plitvička jezera Ines M.

  • Ines M. Plitvice Lakes

  • Plautilla Plitvička jezera Ines M.

  • Ines M. Plitvice Lakes

  • Plautilla Plitvička jezera Ines M.

  • Plautilla Plitvička jezera Ines M.

  • Plautilla Plitvička jezera Ines M.

Plan putovanja

1
Podijeli:
Podijeli objavu s prijateljima


Pošalji

NP PLITVIČKA JEZERA
vikend izlet iz Splita

PLANIRANO VRIJEME REALIZACIJE: subota 23.10.
ŠIFRA ARANŽMANA: 2021-31

 

Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu i polazak u ranijim jutarnjim satima. Vožnja autobusom visoke turističke kategorije prema LICI i Plitvičkim jezerima uz zaustavljanje na putu prema potrebi.

Dolazak u nacionalni park i šetnja uređenim stazama uz licenciranog vodiča. NP Plitvička jezera su najstariji hrvatski nacionalni park, zakonom zaštićen od 1949. godine, a od 1979. g. područje parka upisano je u UNESCO-v registar zaštićene svjetske prirodne baštine. Najljepši dio parka čini 16 stepenastih jezera koja se prelijevaju preko sedrenih barijera, na putu tvoreći stotine manjih i većih slapova, koja cijelom prostoru daju posebnu ljepotu i ugođaj. U nacionalnom parku više je staza koje spajaju Donja i Gornja jezera, a posjetiteljima su na raspolaganju i električni brodovi te električni panoramski vlakići.

Šetnju i razgled započinjemo od Donjih jezera. Zaustavit ćemo se uz VELIKI SLAP u blizini Sastavaka. Sa svojih 78 m visine, najviši je slap u parku podno kojega ćemo napraviti kratku stanku za fotografiranje. Potom nastavljamo uređenom stazom uz Donja jezera do JEZERA KOZJAK. Uz Kozjak ćemo napraviti stanku za osvježenje u obližnjem restoranu, odmor, kupnju suvenira… U dogovoreno vrijeme ukrcaj na brod i plovidba preko Kozjaka prema Gornjim jezerima. Nastavak šetnje i razgleda i dolazak do pristaništa električnog vlakića kojim ćemo se vratiti na polazišnu stanicu. Šetnja i razgled parka u trajanju od cca 4 sata uz stanke za osvježenje i odmor.

U dogovoreno vrijeme u poslijepodnevnim satima povratak prema Splitu. Vožnja autocestom od Gornje ploče prema Splitu uz zaustavljanje prema potrebi. Dolazak na polazišno mjesto u večernjim satima.

 

CIJENA IZLETA NA OSNOVI MIN. 30 PUTNIKA: 240,00 kn

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
– prijevoz autobusom visoke turističke kategorije na navedenim relacijama
– licenciranog vodiča tijekom izleta
– osiguranje od posljedica nesretnog slučaja
– osiguranje od profesionalne odgovornosti i odgovornosti prema trećim osobama
– zakonom propisanu jamčevinu za turističke paket aranžmane
– organizaciju putovanja i PDV

 

OBVEZNA NADOPLATA:
– ulaznica za NP Plitvička jezera (plaća se prilikom prijave: 100 kn odrasli, 100 kn studenti, 35 kn djeca 7-17 godina)

 

NEOBVEZNA NADOPLATA:
– osiguranje od rizika otkaza – 50 kn (uplaćuje se isključivo uz prijavu za izlet, a najkasnije 14 dana prije termina izleta)

 

POPUST: djeca do 12 godina 20% popust

 

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:
– transakcijski uplatnicama ili internet bankarstvom na način da je prilikom prijave obvezna uplata rezervacije od 100 kn, te preostali iznos najkasnije 7 dana prije termina izleta
– kreditnim karticama putem webshopa Agencije (Diners i Visa Premium PBZ obročno, ostale kred. kartice jednokratno)

 

PRIJAVE: e-mailom ili telefonski, do popunjenja kapaciteta. Prijava je valjana nakon uplate rezervacije od 100 kn.

 

NAPOMENA:
– Organizator putovanja: Plautilla d.o.o. Solin
– Cijena je kalkulirana na osnovu min. 30 putnika. Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja izleta u slučaju nedovoljnog broja putnika sukladno Općim uvjetima, te će Putnike o istom obavijestiti najkasnije 3 dana prije termina putovanja.
-Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ukoliko za to postoji potreba, ali se obvezuje Program izvršiti u cijelosti.
– Program ne preporučamo osobama slabije fizičke pokretljivosti.
– Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti Agencije: https://plautilla.hr/opci-uvjeti/  
– Ukoliko putnik nije ugovorio osiguranje od rizika otkaza, primjenjuje se otkazna politika prema Općim uvjetima poslovanja Agencije.
-Završnu obavijest putnicima Agencija šalje najkasnije 3 dana prije početka putovanja (ime i kontakt voditelja putovanja, informacije o prijevozniku i sl.)
Sukladno preporukama HZJZ obvezno je nošenje maski za vrijeme vožnje u autobusu i na brodu ili panoramskom vlakiću u parku. Pri ulazu u autobus potrebno je dezinficirati ruke, Agencija osigurava dezinficijense.
-Agencija ne snosi odgovornost za izgubljene ili otuđene predmete u destinaciji ili prijevoznom sredstvu.
-Opći uvjeti Agencije, program i upute uz putovanje sastavni su dio Ugovora o paket aranžmanu, te kupnjom putovanja prihvaćate iste, stoga preporučamo detaljno pročitati upute, a za sve dodatne informacije na raspolaganju smo Vam putem e-pošte na info@plautilla.hr ili na kontakt tel. +385915198008.