Top
 

NP KRKA – BURNUM – VISOVAC

jednodnevni izlet iz Splita
  • Plautilla NP Krka, Ines M.

  • Plautilla NP Krka

  • Plautilla NP Krka, Ines M.

  • Plautilla NP Krka, Ines M.

  • Plautilla NP Krka, Ines M.

  • Plautilla NP Krka, Ines M.

  • Plautilla NP Krka, Ines M.

  • Plautilla NP Krka, Ines M.

  • Plautilla NP Krka, Ines M.

jednodnevni izlet iz Splita

Plan putovanja

1
Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu i polazak u jutarnjim satima. Vožnja autobusom visoke turističke kategorije prema Drnišu. Kraća stanka za jutarnju kavu i nastavak prema selu Ivoševci i NP Krka. Obilazak nacionalnog parka započet ćemo s ARHEOLOŠKOM ZBIRKOM BURNUM, bogatom zbirkom nalaza s područja nekadašnjeg rimskog vojnog kampa Burnum.

Nakon obilaska i foto-stanke nastavljamo putovanje nizdvodno uz Krku i dolazimo do pristaništa STINICE. Posjetit ćemo VISOVAC, otočić na istoimenom jezeru, na kojem ćemo uz stručno vođenje razgledati FRANJEVAČKI SAMOSTAN i MUZEJ s bogatom kolekcijom predmeta koji svjedoče o boravku franjevaca na otoku. Nakon obilaska i kraće stanke za uživanje u prirodnoj oazi oko svetišta, povratak brodom na pristanište. Kraće zaustavljanje na vidikovcu s kojeg se pruža prekrasan pogled na otočić i dio kanjona rijeke Krke.

Vožnjom dolazimo do LOZOVCA. Ovdje započinje naša šetnja parkom oko SKRADINSKOG BUKA, posljednjeg u nizu sedam slapova što ih Krka stvara na svom putu od izvora prema Skradinu. Šetnjom dolazimo etno sela u kojem ćemo vidjeti nekadašnje VODENICE, MLINICE. Dio mlinica pretvoren je u prezentacijski prostor koji nam pokazuje dio prošlosti i tradicije življenja u dalmatinskoj zagori, a vidjet ćemo i jedinu preostalu vodenicu koja je zadržala svoj izvorni izgled. Zatim dolazimo do vidikovaca s pogledom na slapove, a potom ćemo se prošetati poučnom stazom u dužini od cca 2 km i spustiti podno SKRADINSKOG BUKA. Odmor na izletištu uređenom uz slapove (na kojem su restoran, cafe bar, suvenirnica, sanitarni čvor).

Okupljanje grupe na pristaništu podno Skradinskog buka i u 16:30 sati zajednički ukrcaj na brod. Brodom napuštamo nacionalni park, plovidbom od Sradinskog buka do SKRADINA. Slobodno vrijeme u Skradinu za šetnju gradom, ranu večeru /kasni ručak, poslijepodnevnu kavu i sl. U dogovoreno vrijeme okupljanje i povratak povratak autocestom prema Splitu. Dolazak na polazišno mjesto u večernjim satima.
Napomena: Moguće su kronološke izmjene programa, ali se Agencija obvezuje program realizirati u potpunosti.
Podijeli:
Podijeli objavu s prijateljima


Pošalji

NP KRKA – BURNUM – VISOVAC – SKRADIN
jednodnevni izlet iz Splita

 

PLANIRANO VRIJEME REALIZACIJE: nedjelja 24.10.2021.
ŠIFRA ARANŽMANA: 2021-33 

 

CIJENA IZLETA NA OSNOVI MIN. 30 PUTNIKA: 210,00 kn

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
– prijevoz autobusom visoke turističke kategorije na navedenim relacijama
– IZLET BRODOM na relaciji Stinice – Visovac i obilazak muzejske zbirke uz stručno vođenje
– POSJET ZBIRCI BURNUM uz stručno vođenje
– licenciranog vodiča tijekom izleta
– osiguranje od posljedica nesretnog slučaja
– osiguranje od profesionalne odgovornosti i odgovornosti prema trećim osobama
– zakonom propisanu jamčevinu za turističke paket aranžmane
– organizaciju putovanja i PDV

 

OBVEZNA NADOPLATA:
– ulaznica za NP Krka (plaća se prilikom prijave: 75 kn odrasli, 30 kn studenti i djeca 7-17 godina). Za ostvarivanje studentskog popusta potrebno je predočiti valjanu studentsku iskaznicu na ulazu u park.

 

NEOBVEZNA NADOPLATA:
– osiguranje od rizika otkaza 50 kn (uplaćuje se isključivo uz prijavu za izlet, a najkasnije 14 dana prije termina izleta)

 

POPUST: djeca do 12 godina 20%

 

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:
– transakcijski uplatnicama ili internet bankarstvom na način da je prilikom prijave obvezna uplata rezervacije od 100 kn, te preostali iznos najkasnije 7 dana prije termina izleta
– kreditnom karticom putem webshopa (Diners i Visa Premium PBZ obročno, ostale kartice jednokratno)

 

PRIJAVE: pismeno mailom ili direktno u Agenciji, do popunjenja kapaciteta. Prijava je valjana nakon uplate rezervacije od 100 kn.

 

NAPOMENA:
– Organizator izleta u NP Krka: Plautilla d.o.o. Solin
– Cijena je kalkulirana na osnovu min. 30 putnika. Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja izleta u slučaju nedovoljnog broja putnika sukladno Općim uvjetima, te će Putnike o istom obavijestiti najkasnije 3 dana prije termina putovanja.
– Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ukoliko za to postoji potreba, ali se obvezuje Program izvršiti u cijelosti.
– Program ne preporučamo osobama slabije fizičke pokretljivosti.
– Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti Agencije: https://plautilla.hr/opci-uvjeti/ 
– Ukoliko putnik nije ugovorio osiguranje od rizika otkaza, primjenjuje se otkazna politika prema Općim uvjetima poslovanja Agencije.
– Završnu obavijest putnicima Agencija šalje najkasnije 3 dana prije početka putovanja (ime i kontakt voditelja putovanja, informacije o prijevozniku i sl.)
– Sukladno preporukama HZJZ obvezno je nošenje maski za vrijeme vožnje u autobusu i na brodu. Pri ulazu u autobus potrebno je dezinficirati ruke, Agencija osigurava dezinficijense.
– Agencija ne snosi odgovornost za izgubljene ili otuđene predmete u destinaciji ili prijevoznom sredstvu.
– Opći uvjeti Agencije, program i upute uz putovanje sastavni su dio Ugovora o paket aranžmanu, te kupnjom putovanja prihvaćate iste, stoga preporučamo detaljno pročitati upute, a za sve dodatne informacije na raspolaganju smo Vam putem e-pošte na info@plautilla.hr ili na kontakt mob. +385915198008.