Top
 

KUPRES vikend izlet

autobusom iz Splita 01 - 02.02.

Plan putovanja

1
1. dan: SPLIT – ADRIA SKI CENTAR KUPRES
Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu i polazak iz Splita u jutarnjim satima. Vožnja autobusom visoke turističke kategorije prema Bosni i Hercegovini uz usputna zaustavljanja prema potrebi. Po ulasku u Bosnu i Hercegovinu vožnja preko Tomislavgrada do ADRIA SKI CENTRA i skijališta Čajuša.
Skijalište Čajuša nalazi se tik uz hotel Adria Ski, nedaleko od Kupresa, sa preko 13 kilometara skijaških staza sa 5 ski-liftova. Sve staze međusobno su povezane i udaljene nekoliko desetaka metara od hotela i restorana. Staze su raznolike i prilagođene početnicima, ali i iskusnim skijašima. Slobodno vrijeme za uživanje u snježnim radostima, skijanje, sanjkanje i program prema individualnim željama. Smještaj u hotel Adria Ski 3* (prijava u hotel od 14 sati). Slobodno vrijeme za uživanje na snijegu, ili za kupanje u hotelskom bazenu, korištenje fitness centra ili opuštanje u hotelskoj sauni. Večera u hotelu. Noćenje.
2
2. dan: ADRIA SKI CENTAR KUPRES – SPLIT
Nakon doručka slobodno vrijeme za skijanje i uživanje u snijegu. U Adria Ski centru na raspolaganju gostima su učitelji skijanja, te baby staza idealna za prve skijaške korake. Tu je i mogućnost najma ski opreme, te jet-ski i uživanje u zimskoj idili i netaknutoj prirodi. Po zatvaranju staze, okupljanje ispred autobusa u 16:30 sati, pakiranje i povratak za Split. Vožnja preko Tomislavgrada i Kamenskog prema Splitu. Dolazak na polazišno mjesto u večernjim satima.
Podijeli:
Podijeli objavu s prijateljima


Pošalji

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
– prijevoz autobusom visoke turističke kategorije na navedenim relacijama
– smještaj na bazi 1 polupansiona u hotelu 3* u Adria Ski centru Kupres (dvo/trokrevetne sobe)
– korištenje hotelskog bazena i saune
– pratitelja putovanja iz mjesta polaska
– osiguranje od posljedica nezgode
– međunarodno putno zdravstveno osiguranje
– zakonom propisanu jamčevinu za turističke paket aranžmane
– osiguranje od profesionalne odgovornosti i odgovornosti prema trećim osobama
– organizaciju putovanja i pripadajući PDV

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
– nenavedene obroke, ulaznice, te sve što nije obuhvaćeno pod „cijena aranžmana uključuje“

POPUSTI: djeca do 12 god 15% popusta

NEOBAVEZNE NADOPLATE:
– jednokrevetna soba 100 kn
– osiguranje od rizika otkaza 50 kn (uplata isključivo prilikom prijave, najkasnije 15 dana prije termin polaska)

PRIJAVE: pismeno mailom, putem web stranice ili direktno u poslovnici, do popunjenja kapaciteta. Prijava je valjana nakon uplate rezervacije od 200 kn. Broj mjesta je ograničen.

PUTNE ISPRAVE: Za prelazak granice dovoljna je valjana osobna iskaznica (izdana nakon 2003. godine) ili putovnica. Za sve detalje oko putovanja za maloljetnike (djecu), molimo obratiti se Agenciji. Više info na http://www.mvep.hr.

Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ukoliko za to postoji potreba, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti. Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti turističke agencije Plautilla Solin.