Top
 

Krstarenje kanjonom Zrmanje – Foto-safari

jednodnevni izlet
Podijeli:
Podijeli objavu s prijateljima


Pošalji

CIJENA ARANŽMANA NA OSNOVI MIN. 30 PUTNIKA:

350,00 kn za gotovinske uplate u mjesečnim obrocima do polaska

380,00 kn za uplate kreditnim karticama

Rijeka Zrmanja po mnogima je naša najljepša rijeka. Svojom snagom i snagom svojih pritoka, tisućljećima je probijala put prema moru, dubila tvrdu karbonatnu podlogu i stvorila je jedan od najimpresivnijih kanjona u ovom dijelu hrvatskog krša. Vodimo vas na krstarenje i foto-safari ovom krškom ljepoticom…

Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu (parking na Poljudu, te parking Glorijet Solin) i polazak u jutarnjim satima. Vožnja autobusom turističke kategorije autoputem prema BENKOVCU uz zaustavljanje prema potrebi te nastavak vožnje prema OBROVCU.

U Obrovcu ćemo se ukrcati na TURISTIČKI BROD i započeti krstarenje kanjonom Zrmanje i foto-safari prema Novigradu. Tijekom vožnje uživat ćemo u netaknutoj prirodi i ljepoti kanjona koji je zaštićen kao značajni krajobraz, i upoznati se s ovim jedinstvenim krajem kroz stručno vodstvo i priče o Zrmanji od strane lokalnog vodiča. Vožnjom dolazimo do ulaza u Novigradsko more i vraćamo se u Obrovac. Po povratku kraći odmor i stanka u Obrovcu te odlazak autobusom do IZLETIŠTA SLAPOVI ZRMANJE u Muškovcima, uzvodno od Obrovca.

Na izletištu se nalaze dva restorana, kamp, plaža i velika livada uz prekrasne SLAPOVE ZRMANJE. Slobodno vrijeme za uživanje u prirodi, ručak u restoranu, šetnju i odmor. U poslijepodnevnim satima povratak za Split. Vožnja autoputem s dolaskom na polazišno mjesto u večernjim satima.