Top
 

NP KORNATI

jednodnevni izlet
Podijeli:
Podijeli objavu s prijateljima


Pošalji

Vodimo vas na krstarenje biserima sjeverne Dalmacije, KORNATSKIM OTOČJEM, koje čini preko 140 otoka, otočića i hridi, od kojih je 89 zbog svoje iznimne ljepote krajolika, razvedenosti obale i bogatstva flore i faune proglašeno 1980. godine nacionalnim parkom. Brodska vožnja, kupanje u kristalno čistom moru, ručak i uživanje u krstarenju netaknutom prirodom.

Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu (parking na Poljudu, te parking Glorijet Solin) i polazak u jutarnjim satima. Vožnja autobusom turističke kategorije autoputem prema MURTERU uz zaustavljanje prema potrebi. Dolazak u MURTER i stanka za jutarnju kavu. Zatim ukrcaj na turistički brod i izlet u NACIONALNI PARK KORNATI uz turističkog vodiča tijekom izleta.

Zaplovit ćemo prema najljepšem arhipelagu sjeverne Dalmacije, vožnjom proći između otočića u blizini Murtera te ući u NACIONALNI PARK na ulaz OPAT. Krstarenje duž klifova sa najatraktivnije strane otočja koja gleda prema otvorenom moru. Tijekom vožnje ORGANIZIRANI RUČAK NA BRODU UZ PIĆE. Po dolasku na OTOK LEVRNAKA, napravit ćemo stanku za kupanje na jednoj od najljepših plaža u otočju u prirodno zaštićenoj uvali s bijelim pijeskom i kristalno čistim morem.

Slobodno vrijeme za kupanje, razgledanje i pješačenje do vidikovca. Zatim nastavak plovidbe uz OTOK KORNAT i izlaz iz nacionalnog parka kroz prolaz PROVERSA, duž otoka ŽUTSKE SKUPINE KORNATA i MURTERSKIH ŠKOJA. Pauza za kupanje s broda uz neki od otočića…

Povratak u Murter oko 18 sati, a potom nastavak autobusom prema Splitu. Vožnja autoputem s dolaskom na polazišno mjesto u večernjim satima.

CIJENA IZLETA PO OSOBI:

450,00 kn za gotovinske uplate
490,00 kn za uplate kreditnim karticama

Cijena je kalkulirana za min. 30 putnika.

ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta.

CIJENA IZLETA UKLJUČUJE:

– prijevoz autobusom visoke turističke kategorije na navedenim relacijama

– IZLET BRODOM iz Murtera u NP KORNATI uz turističkog vodiča

– RUČAK NA BRODU I PIĆE (mesni ili riblji menu)

– ULAZNICA U NP KORNATI

– licenciranog pratitelja putovanja

– sve obilaske prema programu

– osiguranje putnika od posljedica nesretnog slučaja

– osiguranje od profesionalne odgovornosti i odgovornosti prema trećima osobama

– organizaciju putovanja i PDV

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

– nenavedene ulaznice i skretanja s rute

– osiguranje od rizika otkaza putovanja 50 kn (ugovara se najkasnije 14 dana prije termina izleta)