Top
 

NP KORNATI jednodnevni izlet iz Splita

polazak iz Splita

Vodimo vas na krstarenje biserima sjeverne Dalmacije, KORNATSKIM OTOČJEM, koje čini preko 140 otoka, otočića i hridi, od kojih je 89 zbog svoje iznimne ljepote krajolika, razvedenosti obale i bogatstva flore i faune proglašeno 1980. godine nacionalnim parkom. Brodska vožnja, kupanje u kristalno čistom moru, ručak i uživanje u krstarenju netaknutom prirodom.
Podijeli:
Podijeli objavu s prijateljima


Pošalji

NP KORNATI izlet iz Splita

Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu (parking na Poljudu, te parking Glorijet Solin) i polazak u jutarnjim satima (06:00). Vožnja autobusom turističke kategorije autoputem prema MURTERU uz zaustavljanje prema potrebi. Dolazak u MURTER i stanka za jutarnju kavu. Zatim ukrcaj na turistički brod i izlet u NACIONALNI PARK KORNATI uz turističkog vodiča tijekom izleta.

Zaplovit ćemo prema najljepšem arhipelagu sjeverne Dalmacije, vožnjom proći između otočića u blizini Murtera te ući u NACIONALNI PARK na ulaz OPAT. Krstarenje duž klifova sa najatraktivnije strane otočja koja gleda prema otvorenom moru. Tijekom vožnje ORGANIZIRANI RUČAK NA BRODU UZ PIĆE. Po dolasku na OTOK LEVRNAKA, napravit ćemo stanku za kupanje na plaži Lojena, jednoj od najljepših plaža u otočju u prirodno zaštićenoj uvali s bijelim pijeskom i kristalno čistim morem.

Slobodno vrijeme za kupanje, razgledanje i pješačenje do vidikovca. Zatim nastavak plovidbe uz OTOK KORNAT i izlaz iz nacionalnog parka kroz prolaz PROVERSA, duž otoka ŽUTSKE SKUPINE KORNATA i MURTERSKIH ŠKOJA.

Povratak u Murter oko 18 sati, a potom nastavak autobusom prema Splitu. Vožnja autoputem s dolaskom na polazišno mjesto u večernjim satima.

 

CIJENA IZLETA PO OSOBI: 450,00 kn

Cijena je kalkulirana za min. 30 putnika.

ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta.

 

CIJENA IZLETA UKLJUČUJE:

– prijevoz autobusom visoke turističke kategorije na navedenim relacijama

– IZLET BRODOM iz Murtera u NP KORNATI uz turističkog vodiča

– RUČAK NA BRODU I PIĆE (mesni ili riblji menu)

– ULAZNICA U NP KORNATI

– licenciranog pratitelja putovanja

– sve obilaske prema programu

– osiguranje putnika od posljedica nesretnog slučaja

– osiguranje od profesionalne odgovornosti i odgovornosti prema trećima osobama

– organizaciju putovanja i PDV

 

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

– nenavedene ulaznice i skretanja s rute

– osiguranje od rizika otkaza putovanja 50 kn (ugovara se isključivo prilikom prijave, a najkasnije 14 dana prije termina izleta)

 

POPUST: djeca do 12 god. 15%

 

PRIJAVE: pismeno mailom, putem web stranice ili direktno u poslovnici, do popunjenja kapaciteta. Prijava je valjana nakon uplate rezervacije od 100 kn. Broj mjesta je ograničen.

 

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:
– gotovinom (uplatnice, internet bankarstvo, uplate u poslovnici) na način da je prilikom prijave obvezna uplata prve rate od 100 kn, te preostali iznos u jednakim mjesečnim ratama na način da se cijeli iznos plati najkasnije 7 dana prije termina polaska
– kreditnim karticama (MasterCard OTP Banke, Diners, Visa Premium PBZ Card)

 

NAPOMENA:
– Organizator putovanja NP Kornati izlet iz Splita: Plautilla d.o.o. Solin
– Cijena je kalkulirana na osnovu min. 30 putnika. Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja izleta u slučaju nedovoljnog broja putnika sukladno Općim uvjetima, te će Putnike o istom obavijestiti najkasnije 3 dana prije termina putovanja.
-Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ukoliko za to postoji potreba, ali se obvezuje Program izvršiti u cijelosti.
– Program može biti naporan osobama slabije fizičke pokretljivosti.
– Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti Agencije: https://plautilla.hr/opci-uvjeti/
– Ukoliko putnik nije ugovorio osiguranje od rizika otkaza, primjenjuje se otkazna politika prema Općim uvjetima poslovanja Agencije.
-Završnu obavijest putnicima Agencija šalje najkasnije 3 dana prije početka putovanja (ime i kontakt voditelja putovanja, informacije o prijevozniku i sl.)
– Sukladno preporukama HZJZ molimo da na izlet ponesete zaštitne maske te da ih nosite za vrijeme vožnje. Pri ulazu u autobus potrebno je dezinficirati ruke, Agencija osigurava dezinficijense.
-Agencija ne snosi odgovornost za izgubljene ili otuđene predmete u destinaciji ili prijevoznom sredstvu.
-Opći uvjeti Agencije, program i upute uz putovanje sastavni su dio Ugovora o paket aranžmanu, te kupnjom putovanja prihvaćate iste, stoga preporučamo detaljno pročitati upute, a za sve dodatne informacije na raspolaganju smo Vam na adresi: Kralja Zvonimira 75, 21210 Solin, putem e-pošte na info@plautilla.hr ili na
kontakt tel. +38521210389, +385915198008.

 

tags: Plautilla, putovanja iz Splita, jednodnevni izlet, izlet brodom, kornati, hrvatska

#plautillatravelagency #plautillajednodnevniizleti  #izletiizsplita #putovanjaizsplita  #kornatinationalpark #beautifulcroatia #summer