Top
 

KARNEVAL U VENECIJI

vikend putovanje iz Splita
 • Venecija, foto: Ines M.

 • Plautilla, karneval Venecija, foto: Ines M.

 • Plautilla, karneval Venecija, foto: Ines M.

 • Plautilla, karneval Venecija, foto: Ines M.

 • Plautilla, karneval Venecija, foto: Ines M.

 • Plautilla, karneval Venecija, foto: Ines M.

 • Plautilla, karneval Venecija, foto: Ines M.

 • Plautilla, karneval Venecija, foto: Ines M.

 • Plautilla, Venecija, foto: Ines M.

 • Plautilla, Venecija, foto: Ines M.

 • Plautilla, Venecija, foto: Ines M.

 • Plautilla, Venecija, foto: Ines M.

 • Plautilla, Venecija, foto: Ines M.

 • Plautilla, Venecija, foto: Ines M.

Plan putovanja

1
1. dan: SPLIT - ITALIJA ...
Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu i polazak iz Splita u večernjim satima. Noćna vožnja autobusom turističke kategorije prema Italiji uz usputna zaustavljanja prema potrebi...
2
2. dan: VENECIJA – FESTA DELLE MARIE
Dolazak u Lido di Jesolo (ili Tronchetto) u jutarnjim satima. Ukrcaj na brod i plovidba do Venecije. Na RIVI DEGLI SCHIAVONI, po dolasku na SAN MARCO susret s lokalnim vodičem koji će nas upoznati s Venecijom, njenom bogatom i burnom prošlošću i otkriti nam zanimljive priče o gradu, njegovoj jedinstvenoj gradnji na vodi, palačama, crkvama i brojnim spomenicima kulture: PONTE DEI SOSPIRI, PALAZZO DUCALE, PIAZZA SAN MARCO, BASILICA DI SAN MARCO, PROCURATIE, PONTE RIALTO, CANAL GRANDE... Nakon zajedničke šetnje i razgleda slobodno vrijeme u gradu za individualni program, kupnju suvenira i vlastito otkrivanje ovog jedinstvenog grada isprepletenog stotinama mostova, kanala, trgova, uskih ulica, crkava i prekrasnih palača koje stoljećima plijene elegancijom i raskoši...
U 14:30 sati započinje tradicionalna FESTA DELLE MARIE, s povorkom i predstavljanjem 12 Marija koje simboliziraju drevni običaj Republike kojim bi Dužd darivao 12 odabranih prekrasnih, ali siromašnih djevojaka poklanjajući im nakit i djevojački miraz. Svečanost je posebna prilika za uživanje u tradicionalnim kostimima iz drevnih vremena, ali i povorka prekrasnih i pomno osmišljenih kostima koje Venecijanci pripremaju cijele godine za karneval. Uživanje u programu i povratak brodom na kopno. Smještaj u hotel 3/4* u okolici Venecije (Lido di Jesolo, Mestre). Noćenje.
3
3. dan: VENECIJA – MURANO – BURANO – SPLIT
Nakon doručka odjava iz hotela i odlazak brodom na otoke lagune. MURANO, otok sa višestoljetnom tradicijom proizvodnje staklarskih proizvoda i jedinstvene izrade i ukrašavanja. Po dolasku posjetit ćemo jednu o manufaktura i vidjeti tradicionalni način obrade i proizvodnje uz mogućnost kupnje. Potom šetnja i slobodno vrijeme, a nakon Murana odlazak na otok BURANO. Burano krasi epitet najslikovitijeg otoka lagune zbog tradicije bojanja fasada u žarke boje koje otoku daju poseban šarm. Otok je poznat i po tradiciji izrade čipke koja se njeguje u školi čipkarstva, otvorenoj u 19. stoljeću. Šetnja i slobodno vrijeme te povratak brodom na kopno. U poslijepodnevnim satima povratak prema Hrvatskoj. Vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku autoputem uz zaustavljanja radi odmora. Očekivani dolazak u Split u kasnim večernjim /noćnim satima.

KARNEVAL U VENECIJI
VIKEND PUTOVANJE IZ SPLITA

TERMIN PUTOVANJA: 02 – 04.02.2024.
ŠIFRA ARANŽMANA: 2024-02

 

CIJENA ARANŽMANA: 215 EUR
Cijena je kalkulirana na osnovi min. 35 putnika.

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
– prijevoz autobusom visoke turističke kategorije na navedenim relacijama
– prijevoz brodom (vaporettom) na relacijama:
Lido di Jesolo (Tronchetto) – Venecija – Lido di Jesolo (Tronchetto)
Lido di Jesolo (Tronchetto) – Murano – Burano – Lido di Jesolo (Tronchetto) prema programu putovanja
– smještaj u hotelu 3/4* u okolici Venecije na osnovi 1 noćenja s doručkom (dvokrevetne sobe, TWC, TV)
– razgled Venecije uz licenciranog lokalnog vodiča i tour guide system (slušalice)
– licenciranog voditelja putovanja iz mjesta polaska
– sve obilaske prema programu
– zakonom propisanu jamčevinu za turističke paket aranžmane
– osiguranje od profesionalne odgovornosti i odgovornosti prema trećim osobama
– organizaciju putovanja i pripadajući PDV

 

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
– ulaznice u objekte koji se posjećuju, sve što nije obuhvaćeno u „cijena aranžmana uključuje“

 

NEOBAVEZNE NADOPLATE:
– jednokrevetna soba 60 €
– međunarodno putno osiguranje 6 €, uplata prilikom prijave
– osiguranje od rizika otkaza putovanja 7 €, uplata isključivo prilikom prijave, a najkasnije 15 dana prije termina polaska

 

POPUSTI:
– djeca do 12 god 20% popusta na osnovnu cijenu aranžmana

 

PRIJAVE:
– pismeno e-mailom ili putem web stranice do popunjenja kapaciteta. Prijava je valjana nakon uplate rezervacije od 60 €. Broj mjesta je ograničen.

 

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:
– transakcijski (uplatnicom, internet bankarstvom) na način da je prilikom prijave uplata od 60 € akontacije kao potvrda rezervacije, a preostali iznos min 7 dana prije termina putovanja
– kreditnim karticama s odgodom plaćanja u više mjesečnih obroka putem webshopa Agencije (kreditne kartice Erste Banke: Maestro, Visa MB+ i Diners do 12 rata, Visa Premium PBZ do 6 rata), sve ostale kartice jednokratno

 

NAPOMENA:
– Organizator putovanja: Plautilla d.o.o. Solin
– Cijena je kalkulirana na osnovu min. 35 putnika. Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljnog broja putnika sukladno Općim uvjetima, te će Putnike o istom obavijestiti najkasnije 5 dana prije termina putovanja.
– Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ukoliko za to postoji potreba, ali se obvezuje Program izvršiti u cijelosti.
– Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti Agencije: https://plautilla.hr/opci-uvjeti/
– Ukoliko putnik nije ugovorio osiguranje od rizika otkaza, primjenjuje se otkazna politika prema Općim uvjetima poslovanja Agencije.
– Završnu obavijest putnicima Agencija šalje najkasnije 5 dana prije početka putovanja (ime i kontakt voditelja putovanja, informacije o prijevozniku i sl.)
– Za prelazak granice državljanima RH potrebna je valjana putovnica ili osobna iskaznica.
– Agencija ne snosi odgovornost za izgubljene ili otuđene predmete u destinaciji ili prijevoznom sredstvu.
– Polica Jamčevine za turističke paket aranžmane br. 298290000122 uplaćena kod Croatia Osiguranje d.d. Zagreb, Vatroslava Jagića 33.
– Opći uvjeti Agencije, program i upute uz putovanje sastavni su dio Ugovora o paket aranžmanu, te kupnjom putovanja prihvaćate iste, stoga preporučamo detaljno pročitati upute, a za sve dodatne informacije na raspolaganju smo Vam putem e-pošte na info@plautilla.hr ili na kontakt mob. +385915198008.

 

 

 

*fotografije korištene u ovoj objavi vlasništvo su Ines Milić i Plautilla d.o.o., bilo kakva daljnja upotreba fotografija (kopiranje, korištenje u privatne ili marketinške svrhe) nisu dopuštena