Top
 

KANJON ZRMANJE – IZLETIŠTE MUŠKOVCI

brodska vožnja - slapovi Zrmanje - Zadar
  • Plautilla kanjon Zrmanje

  • Plautilla kanjon Zrmanje

  • Plautilla kanjon Zrmanje

  • Plautilla kanjon Zrmanje

  • Plautilla kanjon Zrmanje

  • Plautilla kanjon Zrmanje

  • Plautilla Zadar

Plan putovanja

1
Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu (parking na Poljudu, te parking Glorijet Solin) i polazak u jutarnjim satima. Vožnja autobusom turističke kategorije autocestom prema MASLENICI uz zaustavljanje prema potrebi.

Po dolasku u MASLENICU napravit ćemo stanku za jutarnju kavu, a potom se ukrcati na turističku brodicu (ili brzi motorni brod gliser) i započeti krstarenje od MASLENICE prema kanjonu Zrmanje. Kanjon je zaštićen kao značajni krajobraz posljednjih deset kilometara toka Zrmanje do njenog ušća u Novigradsko more, a cijeli njen tok je područje ukuljučeno u ekološku mrežu Natura 2000. Tijekom vožnje uživat ćemo u veličanstvenom pogledu na okolne stijene, smaragnozelenu boju rijeke, tršćake… Ljepota kanjona privukla je i filmsku industriju pa su ovdje snimani kadrovi filma o planetarno popularnom poglavici Winnetou (plato Pariževačka glavica).

Nakon dvosatne vožnje i uživanja u netaknutoj prirodi vraćamo se u Maslenicu i autobusom nastavljamo putovanje prema IZLETIŠTU SLAPOVI ZRMANJE u Muškovcima, na petnaestak minuta vožnje uzvodno od Obrovca. Središnji prostor izletišta zauzima 200 m široki slap BERBEROV BUK oko kojeg se nalaze ugostiteljski sadržaji i prostor za piknik i uživanje u prirodi.

Na izletištu se nalaze dva restorana, kamp, plaža i velika livada uz prekrasne SLAPOVE ZRMANJE. Slobodno vrijeme za uživanje u prirodi, ručak u restoranu (ovisno o mjerama i uvjetima rada u lipnju), šetnju ili kupanje. U poslijepodnevnim satima okupljanje grupe i odlazak u ZADAR. Slobodno vrijeme u Zadru za šetnju do MORSKIH ORGULJA I POZDRAVA SUNCU i uživanje u zadarskom zalasku sunca. Povratak na polazišno mjesto u večernjim satima (cca 21:00 h).
Podijeli:
Podijeli objavu s prijateljima


Pošalji

KANJON ZRMANJE – IZLETIŠTE MUŠKOVCI – ZADAR 

JEDNODNEVNI IZLET
PLANIRANO VRIJEME REALIZACIJE: 26.06., 17.07.
ŠIFRA ARANŽMANA: 2022-37

 

CIJENA IZLETA UKLJUČUJE:
– prijevoz autobusom turističke kategorije na navedenim relacijama
– dvosatno KRSTARENJE KANJONOM ZRMANJE
– sve obilaske prema programu
– licenciranog voditelja putovanja
– sve obilaske prema programu
– osiguranje putnika od posljedica nesretnog slučaja
– osiguranje od profesionalne odgovornosti i odgovornosti prema trećima osobama
– organizaciju putovanja i PDV

 

NEOBVEZNA NADOPLATA:
– osiguranje od rizika otkaza – 50 kn (uplaćuje se isključivo uz prijavu, a najkasnije 14 dana prije termina izleta)

 

POPUST: djeca do 12 godina 20%

 

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:
– transakcijski uplatnicama ili internet bankarstvom na način da je prilikom prijave obvezna uplata rezervacije od 100 kn, te preostali iznos najkasnije 7 dana prije termina izleta

 

PRIJAVE: pismeno mailom ili putem web stranice do popunjenja kapaciteta. Prijava je valjana nakon uplate rezervacije od 100 kn.

 

NAPOMENA:
– Organizator putovanja: Plautilla d.o.o. Solin
– Cijena je kalkulirana na osnovu min. 30 putnika. Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja izleta u slučaju nedovoljnog broja putnika sukladno Općim uvjetima, te će Putnike o istom obavijestiti najkasnije 3 dana prije termina putovanja.
– Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ukoliko za to postoji potreba, ali se obvezuje Program izvršiti u cijelosti.
– Program ne preporučamo osobama slabije fizičke pokretljivosti.
– Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti Agencije: https://plautilla.hr/opci-uvjeti/
– Ukoliko putnik nije ugovorio osiguranje od rizika otkaza, primjenjuje se otkazna politika prema Općim uvjetima poslovanja Agencije.
– Završnu obavijest putnicima Agencija šalje najkasnije 3 dana prije početka putovanja (ime i kontakt voditelja putovanja, informacije o prijevozniku i sl.)
– Agencija ne snosi odgovornost za izgubljene ili otuđene predmete u destinaciji ili prijevoznom sredstvu.
– Opći uvjeti Agencije, program i upute uz putovanje sastavni su dio Ugovora o paket aranžmanu, te kupnjom putovanja prihvaćate iste, stoga preporučamo detaljno pročitati upute, a za sve dodatne informacije na raspolaganju smo Vam putem e-pošte na info@plautilla.hr ili na kontakt mob. +385915198008.