Top
 

GARDALAND i zabavni parkovi sjeverne Italije

autobusom iz Splita

Sve ulaznice uključene u cijenu!

Mogućnost priključenja grupi na naplatnim kućicama na autoputu A1 od Dugopolja prema Rijeci.

Plan putovanja

1
1. dan: SPLIT – VERONA – LAGO DI GARDA
Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu i polazak iz Splita u ranim jutarnjim satima. Vožnja autobusom visoke turističke klase prema Italiji uz usputna zaustavljanja radi odmora... U ranim poslijepodnevnim satima dolazak u
VERONU, grad kojega krase brojni spomenici od rimskih vremena do danas, kao i nezaobilazna ljubavna priča o Romeu i Juliji, koja ga je zauvijek obilježila kao grad ljubavi. Šetnja gradom i razgled: PIAZZA BRA, ARENA, PALAZZO DELLA GRAN GUARDIA, VIA MAZZINI, CASA DI JULIETTA, PIAZZA DELLE ERBE, PIAZZA DEI SIGNORI, TOMBE SCALIGERE, CASA DI ROMEO... Nakon šetnje slobodno vrijeme u gradu za individualni program. Zatim smještaj u hotel 3* u okolici jezera Garda. Večera. Noćenje.
2
2. dan: GARDALAND I SEALIFE AQUARIUM
Nakon doručka vodimo vas u ZABAVNI PARK GARDALAND. Cjelodnevno uživanje u jednom od najposjećenijih europskih zabavnih parkova: BLUE TORNADO, SPACE VERTIGO, TOP SPIN, MAGIC MOUNTAIN, RAPTOR, KUNG FU PANDA, 4D KINO, MAMMUT, RAMSES, FLYING ISLAND, OBLIVION – najnoviji rollercoaster i brojne druge atrakcije čekaju na vas u jednom od najpopularnijih zabavnih parkova u Europi, prepunom atrakcija, zanimljivih i adrenalinskih sadržaja za sve uzraste, uz najavu novih sadržaja u 2019. godini: ZAČARANA ŠUMA, ČAROBNJAKOVA KUĆA, SEQUOIA MAGIC LOOP. U toku dana posjetite i SEA LIFE AQUARIUM na ulazu u Gardaland (ulaznica uključena). Uživajte u šetnji kroz različita staništa i u pogledu na tisuće različitih vrsta morskih stvorenja; preko 40 tematskih tankova, preko 5000 vrsta koje možete promatrati izbliza, od morskih pasa do morskih konjica, raža, morskih zvijezda, meduza, hobotnica.... Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.
3
3. dan: LAGO DI GARDA – AQUA PARADISE I MOVIELAND – SIRMIONE – SPLIT...
Nakon doručka odjava iz hotela i odlazak u CANEVAWORLD ZABAVNE PARKOVE: VODENI PARK AQUA PARADISE i MOVIELAND. Slobodno vrijeme za uživanje u vodenim atrakcijama i bazenima Aqua paradisea i svijetu filma, kazališne scene i hollywoodskog ugođaja Movielanda. Po zatvaranju parkova (19:00) sati odlazak u SIRMIONE. Šetnja gradom i slobodno vrijeme za večeru i uživanje u jednom od najpopularnijih turističkih središta uz jezero Garda. Sirmione će se vas oduševiti svojim šarmom, srednjovjekovnim zamkom obitelji Scaligeri, slikovitim uličicama prepunim slastičarnica, restorana, suvenirnica. U večernjim satima povratak prema Hrvatskoj. Noćna vožnja autoputem uz usputna zaustavljanja radi odmora.
4
4. dan: SPLIT
Dolazak u Split /Solin u jutarnjim satima.
Podijeli:
Podijeli objavu s prijateljima


Pošalji

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
– prijevoz autobusom turističke kategorije na navedenim relacijama
– smještaj u hotelu 3* u blizini jezera Garda na osnovi 1 polupansiona i 1 noćenja s doručkom
– sve obilaske prema programu
– ulaznicu za GARDALAND i SEA LIFE AQUARIUM (mješovite grupe)
– ulaznicu za CANEVAWORLD PARKOVE; AQUA PARADISE I MOVIELAND (mješovite grupe)
– licenciranog pratitelja putovanja
– zakonom propisanu jamčevinu za turističke paket aranžmane
– osiguranje od profesionalne odgovornosti i odgovornosti prema trećim osobama
– organizaciju putovanja i PDV

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
– sve što nije obuhvaćeno u „cijena aranžmana uključuje“

OBAVEZNA NADOPLATA:
– boravišna pristojba u hotelu 2€ po noći/po osobi (plaćanje na licu mjesta)

NEOBAVEZNE NADOPLATE:
– jednokrevetna soba 300 kn (ugovara se prilikom prijave)
– putno međunarodno osiguranje 35 kn (ugovara se prilikom prijave)
– OSIGURANJE OD RIZIKA OTKAZA PUTOVANJA 50 kn (ugovara se prilikom prijave, a najkasnije 15 dana prije
termina polaska)

POPUSTI:
– djeca do 12 god. popust 200 kn na osnovnu cijenu aranžmana

MOGUĆNOST PLAĆANJA:
– gotovinom na način da se prilikom prijave plaća 400 kn, a preostali iznos u jednakim mjesečnim obrocima na način da se cijeli iznos plati min. 7 dana prije termina polaska
– kreditnim karticama (MasterCard OTP Banke i Diners do 12 rata, Visa Premium PBZ Card do 6 rata), plaćanje prilikom prijave

ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta.

NAPOMENE:
– Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ukoliko za to postoji potreba, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti turističke agencije Plautilla Solin.
– Ukoliko putnik nije ugovorio osiguranje od rizika otkaza, primjenjuje se otkazna politika prema Općim uvjetima poslovanja Agencije.
– PUTNE ISPRAVE: Za prelazak granice dovoljna je valjana osobna iskaznica (izdana nakon 2003. godine) ili putovnica. Za sve detalje oko putovanja za maloljetnike – djecu, molimo obratiti se Agenciji. Više info na http://www.mvep.hr.