Top
 

GARDALAND i zabavni parkovi sjeverne Italije

u najavi

vikend putovanje iz Splita

Mogućnost priključenja grupi na naplatnim kućicama na autocesti A1 od Dugopolja prema Rijeci.

Plan putovanja

1
1. dan: SPLIT – VERONA – LAGO DI GARDA
Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu i polazak iz Splita u ranim jutarnjim satima. Vožnja autobusom turističke klase prema Italiji uz usputna zaustavljanja radi odmora... U ranim poslijepodnevnim satima dolazak u VERONU, grad kojega krase brojni spomenici od rimskih vremena do danas, kao i nezaobilazna ljubavna priča o Romeu i Juliji, koja ga je zauvijek obilježila kao grad ljubavi. Šetnja gradom i razgled: PIAZZA BRA, ARENA, PALAZZO DELLA GRAN GUARDIA, VIA MAZZINI, CASA DI JULIETTA, PIAZZA DELLE ERBE, PIAZZA DEI SIGNORI, TOMBE SCALIGERE, CASA DI ROMEO... Nakon šetnje slobodno vrijeme u gradu za individualni program. Zatim smještaj u hotel 3* u okolici jezera Garda. Večera. Noćenje.
2
2. dan: GARDALAND I SEALIFE AQUARIUM
Nakon doručka vodimo vas u ZABAVNI PARK GARDALAND. Cjelodnevno uživanje u jednom od najposjećenijih europskih zabavnih parkova: BLUE TORNADO, SPACE VERTIGO, TOP SPIN, MAGIC MOUNTAIN, RAPTOR, KUNG FU PANDA, 4D KINO, MAMMUT, RAMSES, FLYING ISLAND, OBLIVION – najnoviji rollercoaster i brojne druge atrakcije čekaju na vas u jednom od najpopularnijih zabavnih parkova u Europi, prepunom atrakcija, zanimljivih i adrenalinskih sadržaja za sve uzraste, uz najavu novih sadržaja u 2019. godini: ZAČARANA ŠUMA, ČAROBNJAKOVA KUĆA, SEQUOIA MAGIC LOOP. Najnovija atrakcija u parku je JUMANJI, avantura koja vas vodi kroz divlji svijet JUMANJI, „putovanje puno opasnosti gdje samo vi možete skinuti kletvu“.
Unutar parka nalazi se i novi vodeni zabavni park LEGOLAND, idealan za obitelji s malo djecom (ulaznica za Legoland plaća se dodatno, dopušteno za djecu do 12 godina u pratnji roditelja).
U toku dana posjetite i SEA LIFE AQUARIUM na ulazu u Gardaland (ulaznica uključena). Uživajte u šetnji kroz različita staništa i u pogledu na tisuće različitih vrsta morskih stvorenja; preko 40 tematskih tankova, preko 5000 vrsta koje možete promatrati izbliza, od morskih pasa do morskih konjica, raža, morskih zvijezda, meduza, hobotnica.... Povratak u hotel u kasnim večernjim satima. Noćenje.
3
3. dan: LAGO DI GARDA – AQUA PARADISE I MOVIELAND – SIRMIONE – SPLIT...
Nakon doručka odjava iz hotela i odlazak u CANEVAWORLD ZABAVNE PARKOVE: VODENI PARK AQUA PARADISE i MOVIELAND. Slobodno vrijeme za uživanje u vodenim atrakcijama i bazenima Aqua paradisea i svijetu filma, kazališne scene i hollywoodskog ugođaja Movielanda. U večernjim satima (19:00) odlazak u SIRMIONE. Šetnja gradom i slobodno vrijeme za večeru i uživanje u jednom od najpopularnijih turističkih središta uz jezero Garda. Sirmione će se vas oduševiti svojim šarmom, srednjovjekovnim zamkom obitelji Scaligheri, slikovitim uličicama prepunim slastičarnica, restorana, suvenirnica. U večernjim satima povratak prema Hrvatskoj. Noćna vožnja autocestom uz usputna zaustavljanja radi odmora.
4
4. dan: SPLIT
Dolazak u Split /Solin u jutarnjim satima.
Podijeli:
Podijeli objavu s prijateljima


Pošalji

GARDALAND
VERONA – AQUA PARADISE – MOVIELAND

POLAZAK: 04 – 07.08.2022.
SMJEŠTAJ: hotel 3* okolica Verone i jezera Garda
ŠIFRA ARANŽMANA: 2022-39

 

CIJENA ARANŽMANA: 2.140,00 kn
Cijena je kalkulirana na osnovi min 35 putnika.

SVE ULAZNICE UKLJUČENE U CIJENU!!!

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
– prijevoz autobusom turističke kategorije na navedenim relacijama
– smještaj u hotelu 3* u blizini jezera Garda na osnovi 1 polupansiona i 1 noćenja s doručkom (dvokrevetne sobe, TWC, TV, klima)
– sve obilaske prema programu
– ulaznicu za GARDALAND i SEA LIFE AQUARIUM (mješovite grupe)
– ulaznicu za CANEVAWORLD PARKOVE; AQUA PARADISE I MOVIELAND (mješovite grupe)
– licenciranog pratitelja putovanja
– zakonom propisanu jamčevinu za turističke paket aranžmane
– osiguranje od profesionalne odgovornosti i odgovornosti prema trećim osobama
– organizaciju putovanja i PDV

 

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
– sve što nije obuhvaćeno u „cijena aranžmana uključuje“

 

OBAVEZNA NADOPLATA:
– boravišna pristojba u hotelu 2€ po noći/po osobi (plaćanje na licu mjesta)

 

NEOBAVEZNE NADOPLATE:
– jednokrevetna soba 450 kn (ugovara se prilikom prijave)
– putno međunarodno osiguranje 50 kn (ugovara se prilikom prijave)
– OSIGURANJE OD RIZIKA OTKAZA PUTOVANJA 60 kn (ugovara se prilikom prijave, a najkasnije 15 dana prije termina polaska)
– cijene doplata podložne su izmjenama

 

POPUSTI:
– djeca do 12 god. popust 250 kn na osnovnu cijenu aranžmana

 

ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta.

 

PRIJAVE: pismeno mailom ili putem rezervacijskog obrasca na web stranici, do popunjenja kapaciteta. Prijava je valjana nakon uplate rezervacije od 400 kn. Broj mjesta je ograničen.

 

NAPOMENA:
– Organizator putovanja: Plautilla d.o.o. Solin
– Cijena je kalkulirana na osnovu min. 35 putnika. Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljnog broja putnika sukladno Općim uvjetima, te će Putnike o istom obavijestiti najkasnije 5 dana prije termina putovanja.
– Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ukoliko za to postoji potreba, ali se obvezuje Program izvršiti u cijelosti.
– Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti Agencije: https://plautilla.hr/opci-uvjeti/ 
– Ukoliko putnik nije ugovorio osiguranje od rizika otkaza, primjenjuje se otkazna politika prema Općim uvjetima poslovanja Agencije.
– Završnu obavijest putnicima Agencija šalje najkasnije 5 dana prije početka putovanja (ime i kontakt voditelja putovanja, informacije o prijevozniku i sl.)
– Program se će realizirati sukladno preporukama i mjerama HZJZ aktualnim u terminu realizacije putovanja, te poštujući uvjete zemlje u koju se putuje. Detaljne upute o izvedbi putovanja u posebnim okolnostima putnici će dobiti prilikom prijave. Svi detalji dostupni su i na mrežnoj stranici: https://mvep.gov.hr/informacije-za-gradjane-244593/konzularne-informacije-22730/preporuke-za-putovanja-22854/upozorenja/245044?country=53 
– Za prelazak granice državljanima RH potrebna je valjana putovnica ili osobna iskaznica.
– Agencija ne snosi odgovornost za izgubljene ili otuđene predmete u destinaciji ili prijevoznom sredstvu.
– Polica Jamčevine za turističke paket aranžmane br. 298180000021 uplaćena kod Croatia Osiguranje d.d. Zagreb, Vatroslava Jagića 33.
– Opći uvjeti Agencije, program i upute uz putovanje sastavni su dio Ugovora o paket aranžmanu, te kupnjom putovanja prihvaćate iste, stoga preporučamo detaljno pročitati upute, a za sve dodatne informacije na raspolaganju smo Vam putem e-pošte na info@plautilla.hr ili na kontakt mob. +385915198008.

 

COVID UVJETI PUTOVANJA – ITALIJA:
Zadnje ažuriranje 01.06.2022.
Vladinom Uredbom od 1. travnja 2022. godine ukinuto je izvanredno krizno stanje u Italiji, uvedeno prije dvije godine zbog pandemije SARS- COV-2.
Vladinom Uredbom od 1. svibnja 2022.g. ukinuta je za putnike koji ulaze u Italiju obveza ispunjavanja lokacije putnika ( EU dPLF – EU Digital Passenger Locator Form (euplf.eu),
Vladinom Uredbom od 1. lipnja 2022. g. ukinuta je potreba predočenja digitalne ili papirnate kovid potvrde za ulazak u Italiju.

Ostaje obveza korištenja maski tipa FFp2 u javnom prometu i pri društvenim događajima na zatvorenom i otvorenom:
o Zrakoplovi
o Brodovi i trajekti i međuregionalnog prijevoza
o Međuregionalni brodovi, vlakovi i dr.
o Autobusi
o Sva sredstva javnog prometa bilo lokalnog bilo regionalnog
o Sva sredstva prometa za učenike
o Predstave za publiku na zatvorenom, otvorenom, koncertne dvorane, dvorane za muziku u živo, sportski događaji na zatvorenom

Također, ostaje obveza FFp2 maski za djelatnike, korisnike i posjetitelje bolnica i drugih struktura uključujući staračke domove i ostale sanitarno-socijalne strukture.
U slučaju pozitiviteta za vrijeme boravka u Italiji predviđena je samoizolacija od 7 dana za cijepljene osobe s dvije ili tri doze, a za osobe koje nisu cijepljene samoizolacija je predviđena u trajanju od 10 dana. Ista se može obaviti u privatnim apartmanima ili smještajnim strukturama.