Top
 

DOLINA NERETVE – NARONA – FOTOSAFARI

Podijeli:
Podijeli objavu s prijateljima


Pošalji

Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu i polazak u jutarnjim satima. Vožnja autobusom turističke kategorije prema Baćinskim jezerima. Zaustavljanje na vidikovcu i kraći odmor te nastavak vožnje prema dolini Neretve.

Posjet ARHEOLOŠKOM MUZEJU NARONE, jedinstvenom muzeju ovakve vrste koji prati život antičkog grada NARONE. Tijekom arheoloških istraživanja 1996 godine na mjestu današnjeg muzeja pronađeni su ostaci rimskog hrama Augusteuma te 17 mramornih skulptura naravne i nadnaravne veličine, koji su danas izloženi u centralnommuzejskom prostoru. Nakon obilaska slobodno vrijeme za kupnju suvenira i odlazak u Opuzen. Ukrcaj na lađe i PLOVIDBA NERETVOM i njenim rukavcima do jezera Kuti.
Neretvanske lađe dio su tradicije neretvanskog kraja bez kojih je život u prošlosti na ovom prostoru bio nezamisliv. Nekada glavno prijevozno sredstvo, danas su lađe jedna od glavnih atrakcija i idealan način za upoznavanje delte Neretve, nedostupnih močvarnih predjela, i uživanje u prirodi.

Plovidbom dolazimo do restorana gdje je organiziran ručak.

Nakon ručka slobodno vrijeme i uživanje u oazi mira, a zatim odlazak u Metković. Mogućnost posjeta ORNITOLOŠKOJ ZBIRCI u kojoj se može vidjeti svo bogatstvo ptičjeg svijeta na prostoru doline Neretve koji broji preko 300 vrsta.

Dolazak na polazišno mjesto u ranijim večernjim satima.

CIJENA IZLETA UKLJUČUJE:
– prijevoz autobusom turističke kategorije na navedenim relacijama
– ulaznicu za Arheološki muzej Narone 
– plovidbu neretvanskim lađama – foto safari
– organizirani ručak na izletištu uz Neretvu
– vodiča pratitelja putovanja
– osiguranje putnika od posljedica nesretnog slučaja
– osiguranje od profesionalne odgovornosti i odgovornosti prema trećim osobama
– zakonom propisanu jamčevinu za turističke paket aranžmane (NN 8/96)
– organizaciju izleta i pripadajući PDV

NADOPLATA:
– Ornitološka zbirka Metković