Top
 

BUDIMPEŠTA vikend putovanje

autobusom iz Splita

vikend putovanje iz Splita

mogućnost priključenja grupi na autoputu A1 od Splita do Zagreba

Plan putovanja

1
1. dan: SPLIT – BUDIMPEŠTA...
Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu i polazak iz Splita u večernjim satima. Noćna vožnja autobusom turističke kategorije prema Mađarskoj uz zaustavljanja na putu zbog odmora...
2
2. dan: BUDIMPEŠTA
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Upoznavanje grada započinjemo posjetom BRDU GELLERT i CITADELLI, te vidikovcu s kojeg se pruža najljepši pogled na Budimpeštu, njene mostove i Dunav. Razgled Budima: RIBARSKA TVRĐAVA, CRKVA SV. MATIJAŠA, TRG TROJSTVA, BUDIMSKI DVORAC TJ. KRALJEVSKA PALAČA... Potom razgled Pešte zajedno sa dijelovima grada pod UNESCO-vom zastitom: ZGRADA MAĐARSKOG PARLAMENTA, BAZILIKA SV. STJEPANA, TRG HEROJA, DVORAC VAJDAHUNYAD, SINAGOGA... Nakon obilaska slobodno vrijeme u gradu za individualni program.
PREPORUČAMO: - Šetnju VACI UTCOM, najpoznatijom ulicom u gradu i jednom od najljepših pješačkih zona na svijetu, s brojnim trgovinama, restoranima, suvenirnicama itd... – Posjet čuvenoj slastičarnici GERBAUD i uživanje u najraznovrsnijim i vrhunskim slasticama sa 150-godišnjom tradicijom.
U kasnim poslijepodnevnim satima okupljanje i odlazak u hotel 3*. Smještaj po sobama. Slobodna večer. Noćenje.
*NAVEČER FAKULTATIVNO: PANORAMSKA VOŽNJA BRODOM PO DUNAVU (za min. 20 prijavljenih putnika). Večernji doživljaj mađarske prijestolnice uz čašu pjenušca i panoramsku vožnju s pogledom na grad i brojne mostove.
3
3. dan: BUDIMPEŠTA – JEZERO BALATON – SIOFOK – SPLIT
Nakon doručka odjava iz hotela i odlazak na JEZERO BALATON i gradić SIOFOK. Slobodno vrijeme za kavu ili ručak i uživanje uz obalu „mađarskog mora“ i omiljenu mađarsku turističku destinaciju sa brojnim sadržajima i atrakcijama, dugačkim pješčanim plažama i brojnim ugostiteljskim objektima... U dogovoreno vrijeme nastavak vožnje prema Hrvatskoj uz zaustavljanja radi odmora. Dolazak u Split u kasnim večernjim satima.
Podijeli:
Podijeli objavu s prijateljima


Pošalji

BUDIMPEŠTA vikend putovanje iz Splita

PLANIRANO VRIJEME REALIZACIJE:
ŠIFRA ARANŽMANA:

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
– prijevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama
– smještaj u hotelu 3* u Budimpešti na osnovi 1 noćenja s doručkom (dvokrevetne sobe, TWC, TV)
– razgled Budimpešte uz licenciranog vodiča
– sve obilaske prema programu
– licenciranog pratitelja putovanja iz mjesta polaska
– osiguranje od profesionalne odgovornosti i odgovornosti prema trećim osobama
– zakonom propisanu jamčevinu za turističke paket aranžmane
– organizaciju putovanja i PDV

 

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
– nenavedene ulaznice, obroke, te sve što nije navedeno pod „cijena aranžmana uključuje“

 

NEOBAVEZNE NADOPLATE:
– jednokrevetna soba 150 kn
– krstarenje Dunavom u trajanju od cca 1 sat, uz čašu pjenušca i vodiča 15€ (za minimalno 25 prijavljenih putnika)
– međunarodno putno zdravstveno osiguranje 35 kn
– osiguranje od rizika otkaza putovanja 50 kn (uplaćuje se isključivo uz prijavu, a najkasnije 14 dana prijed termina polaska)

 

POPUSTI:
– djeca do 12 godina 20% popusta

 

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:
– gotovinom (uplatnice, internet bankarstvo) na način da je prilikom prijave obvezna uplata prve rate od 400 kn, te preostali iznos najkasnije 7 dana prije termina polaska
– kreditnim karticama (Diners do 12 rata)

 

NAPOMENE:
– Organizator putovanja: Plautilla d.o.o. Solin
– Cijena je kalkulirana na osnovu min. 35 putnika. Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja izleta u slučaju nedovoljnog broja putnika sukladno Općim uvjetima, te će Putnike o istom obavijestiti najkasnije 7 dana prije termina putovanja.
-Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ukoliko za to postoji potreba, ali se obvezuje Program izvršiti u cijelosti.
– Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti Agencije: https://plautilla.hr/opci-uvjeti/
– Ukoliko putnik nije ugovorio osiguranje od rizika otkaza, primjenjuje se otkazna politika prema Općim uvjetima poslovanja Agencije.
– Za prelazak granice državljani HR moraju imati putne isprave (osobnu iskaznicu ili putovnicu), a više informacija o prelasku granica, dokumentima, ograničenjima i uvjetima dostupno je na: http://www.mvep.hr/hr/konzularne-informacije/vize/pregled-viznog-sustava0/
– Slijedom novog sustava kontrole na graničnim prijelazima na svim granicama EU (u primjeni od 2017.g) , moguća su duža čekanja prilikom granične kontrole i prelaska granice, stoga Agencija isključuje odgovornost za čekanja na granici.
– Završnu obavijest putnicima Agencija šalje najkasnije 5 dana prije početka putovanja (ime i kontakt voditelja putovanja, informacije o prijevozniku i sl.)
– O rizičnosti putovanja u određene zemlje molimo informirajte se na mrežnim stranicama Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH na: http://www.mvep.hr
– Program se će realizirati sukladno preporukama i mjerama HZJZ aktualnim u terminu realizacije putovanja te sukladno epidemiološkim mjerama važećim u zemlji u koju se putuje, a detaljne upute o izvedbi izleta u posebnim okolnostima (obveznim maskama, dezinfekciji i sl.) putnici će dobiti prilikom prijave.
– Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji države u koju se putuje.
– Agencija ne snosi odgovornost za izgubljene ili otuđene predmete u destinaciji ili prijevoznom sredstvu.
– Polica Jamčevine za turističke paket aranžmane br. 298180000016 uplaćena kod Croatia Osiguranje d.d. Zagreb, Vatroslava Jagića 33.
– Opći uvjeti Agencije, program i upute uz putovanje sastavni su dio Ugovora o paket aranžmanu, te kupnjom putovanja prihvaćate iste, stoga preporučamo detaljno pročitati upute, a za sve dodatne informacije na raspolaganju smo Vam putem e-pošte na info@plautilla.hr ili na kontakt broj +385915198008.