Top
 

BUDIMPEŠTA

autobusom iz Splita

vikend putovanje iz Splita

mogućnost priključenja grupi na autoputu A1 od Splita do Zagreba

Plan putovanja

1
1. dan: SPLIT – BUDIMPEŠTA...
Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu i polazak u kasnijim večernjim satima. Noćna vožnja autobusom visoke turističke kategorije prema Mađarskoj uz zaustavljanja na putu zbog odmora...
2
2. dan: BUDIMPEŠTA
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Upoznavanje grada započinjemo posjetom BRDU GELLERT i CITADELLI, te vidikovcu s kojeg se pruža najljepši pogled na Budimpeštu, njene mostove i Dunav. Razgled Budima: RIBARSKA TVRĐAVA, CRKVA SV. MATIJAŠA, TRG TROJSTVA, BUDIMSKI DVORAC TJ. KRALJEVSKA PALAČA... Potom razgled Pešte zajedno sa dijelovima grada pod UNESCO-vom zastitom: ZGRADA MAĐARSKOG PARLAMENTA, BAZILIKA SV. STJEPANA, TRG HEROJA, DVORAC VAJDAHUNYAD, SINAGOGA... Nakon obilaska slobodno vrijeme u gradu za individualni program.
PREPORUČAMO: - Šetnju VACI UTCOM, najpoznatijom ulicom u gradu i jednom od najljepših pješačkih zona na svijetu, s brojnim trgovinama, restoranima, suvenirnicama itd... – Posjet čuvenoj slastičarnici GERBAUD i uživanje u najraznovrsnijim i vrhunskim slasticama sa 150-godišnjom tradicijom.
U kasnim poslijepodnevnim satima okupljanje i odlazak u hotel 3*. Smještaj po sobama. Slobodna večer. Noćenje.
*NAVEČER FAKULTATIVNO: PANORAMSKA VOŽNJA BRODOM PO DUNAVU (za min. 20 prijavljenih putnika). Večernji doživljaj mađarske prijestolnice uz čašu pjenušca i panoramsku vožnju s pogledom na grad i brojne mostove.
3
3. dan: BUDIMPEŠTA – JEZERO BALATON – SIOFOK – SPLIT
Nakon doručka odjava iz hotela i odlazak na JEZERO BALATON i gradić SIOFOK. Slobodno vrijeme za kavu ili ručak i uživanje uz obalu „mađarskog mora“ i omiljenu mađarsku turističku destinaciju sa brojnim sadržajima i atrakcijama, dugačkim pješčanim plažama i brojnim ugostiteljskim objektima... U dogovoreno vrijeme nastavak vožnje prema Hrvatskoj uz zaustavljanja radi odmora. Dolazak u Split u kasnim večernjim satima.
Podijeli:
Podijeli objavu s prijateljima


Pošalji

BUDIMPEŠTA vikend putovanje iz Splita

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
– prijevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama
– smještaj u hotelu 3* u Budimpešti na osnovi 1 noćenja s doručkom (dvokrevetne sobe, TWC, TV)
– razgled Budimpešte uz licenciranog vodiča
– sve obilaske prema programu
– licenciranog pratitelja putovanja iz mjesta polaska
– osiguranje od profesionalne odgovornosti i odgovornosti prema trećim osobama
– zakonom propisanu jamčevinu za turističke paket aranžmane
– organizaciju putovanja i PDV

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
– nenavedene ulaznice, obroke, te sve što nije navedeno pod „cijena aranžmana uključuje“

NEOBAVEZNE NADOPLATE:
– jednokrevetna soba 150 kn
– krstarenje Dunavom u trajanju od cca 1 sat, uz čašu pjenušca i vodiča 15€ (za minimalno 25 prijavljenih putnika)
– međunarodno putno zdravstveno osiguranje 35 kn
– osiguranje od rizika otkaza putovanja 50 kn

POPUSTI:
– djeca do 12 godina 20% popusta

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:
– gotovinom (uplatnice, internet bankarstvo, uplate u poslovnici) na način da je prilikom prijave obvezna uplata prve rate od 400 kn, te preostali iznos u jednakim mjesečnim ratama na način da se cijeli iznos plati najkasnije 7 dana prije termina polaska
– kreditnim karticama (MasterCard OTP Banke i Diners do 12 rata, Visa Premium PBZ Card do 6 rata)

PRIJAVE: pismeno mailom, putem web stranice ili direktno u poslovnici, do popunjenja kapaciteta. Prijava je valjana nakon uplate rezervacije od 300 kn. Broj mjesta je ograničen.

PUTNE ISPRAVE: Za prelazak granice dovoljna je valjana osobna iskaznica (izdana nakon 2003. godine) ili putovnica. Za sve detalje oko putovanja za maloljetnike – djecu, molimo obratiti se Agenciji. Više info na http://www.mvep.hr.

Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja “Budimpešta” u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ukoliko za to postoji potreba, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti. Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti turističke agencije Plautilla Solin.