Top
 

BUDIMPEŠTA

putovanje iz Splita
  • Plautilla Budimpešta, istock credit

  • Plautilla Budimpešta, istock credit

  • Plautilla Budimpešta, istock credit

  • Plautilla Budimpešta, istock credit

  • Plautilla Budimpešta, Ines M.

  • Plautilla Budimpešta, Ines M.

  • Plautilla Budimpešta, Ines M.

  • Plautilla Budimpešta, Ines M.

putovanje iz Splita

Plan putovanja

1
1. dan: SPLIT – BUDIMPEŠTA...
Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu i polazak u kasnijim večernjim satima. Putovanje autobusom visoke turističke kategorije prema Mađarskoj uz zaustavljanja na putu zbog odmora...
2
2. dan: BUDIMPEŠTA – PANORAMSKA PLOVIDBA DUNAVOM
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Upoznavanje PEŠTE uz lokalnog vodiča: SPORTSKA ARENA, TRG VELIKANA I GRADSKI PARK, ANDRASSY AVENIJA, OPERA, TRG DEAK FERENC, SINAGOGA, BAZILIKA SV. STJEPANA, PALAČA PARLAMENTA…. Nakon obilaska slobodno vrijeme u gradu za vlastiti program, ručak, šetnju VACI UTCOM, najpoznatijom ulicom u gradu i jednom od najljepših pješačkih zona na svijetu, s brojnim trgovinama, restoranima, suvenirnicama, ili posjet čuvenoj slastičarnici GERBAUD i uživanje u najraznovrsnijim i vrhunskim slasticama sa 150-godišnjom tradicijom… Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i odlazak u hotel. Smještaj po sobama. Slobodna večer u gradu. Noćenje.
*FAKULTATIVNO: PANORAMSKA PLOVIDBA DUNAVOM (uz min. 25 prijavljenih putnika). Večernji doživljaj mađarske prijestolnice uz čašu pjenušca i predivnu panoramu.
3
3. dan: BUDIMPEŠTA – VEČERA U ČARDI UZ FOLKLORNI PROGRAM
Nakon doručka nastavljamo upoznavanje grada i obilazimo BUDIM. Panoramska vožnja gradom i dolazak na BUDIM. Šetnja i razgled uz lokalnog vodiča: RIBARSKA TVRĐAVA, CRKVA SV. MATIJAŠA, TRG TROJSTVA, BUDIMSKI DVORAC TJ. KRALJEVSKA PALAČA... Nakon obilaska povratak u središte grada i slobodno vrijeme za individualni program, kupovinu, šetnju, posjet nekom od muzeja, ili posjet CENTRALNOJ TRŽNICI, živopisnom zdanju u središtu grada, s bogatom ponudom raznih začina, proizvoda, vina, suvenira... i brojnim zalogajnicama s lokalnim specijalitetima (gulaš, kobasice, itd..). Povratak u hotel. Noćenje.
*FAKULTATIVNO (uz min 25 prijavljenih): VEČERA U ČARDI, lokalnom restoranu uz folklorni program i tradicionalna mađarska jela.
4
4. dan: BUDIMPEŠTA – SIÓFOK – BLATNO JEZERO – SPLIT
Nakon doručka odjava iz hotela i slobodno jutro u gradu za šetnju i individualni program. U dogovoreno vrijeme okupljanje i polazak prema Hrvatskoj. Zaustavljanje u gradiću SIÓFOK, najpoznatijem turističkom središtu na obali Blatnog jezera. Stanka i slobodno vrijeme za šetnju ili ručak u nekom od lokalnih restorana. Zatim nastavak putovanja prema Splitu. Vožnja autocestom uz zaustavljanja radi odmora. Dolazak u Split u kasnim večernjim satima.
Podijeli:
Podijeli objavu s prijateljima


Pošalji

BUDIMPEŠTA
putovanje iz Splita

 

PLANIRANO VRIJEME REALIZACIJE:  01 – 04.09.2022.
SMJEŠTAJ: hotel 3/4* Budimpešta
ŠIFRA ARANŽMANA: 2022-38

 

Budimpešta, „Kraljica Dunava“, elegantna, lijepa, jednako užurbana i uspavana, oduševit će vas svojom ljepotom, sjajem i kulturnim blagom. Pridružite nam se i uživajmo zajedno u ljepoti susjedne nam Mađarske.

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
– prijevoz autobusom visoke turističke kategorije na navedenim relacijama
– smještaj u hotelu 3/4* u Budimpešti na osnovi 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama
– razgled Budimpešte uz lokalnog vodiča i licenciranog voditelja putovanja
– sve obilaske prema programu
– osiguranje od profesionalne odgovornosti i odgovornosti prema trećim osobama
– zakonom propisanu jamčevinu za turističke paket aranžmane
– organizaciju putovanja i pripadajući PDV

 

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
– ulaznice u objekte koji se posjećuju, sve što nije obuhvaćeno u „cijena aranžmana uključuje“

 

NEOBAVEZNE NADOPLATE I FAKULTATIVNI PROGRAM:
– jednokrevetna soba – 400 kn
– OSIGURANJE OD RIZIKA OTKAZA PUTOVANJA – 60 kn (ugovara se min 14 dana prije termina polaska)
– MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE – 55 kn
– PANORAMSKA PLOVIDBA DUNAVOM uz čašu pjenušca (min. 25 prijavljenih) 15€
– VEČERA U ČARDI UZ FOLKLORNI PROGRAM (min. 25 prijavljenih) 25€

 

POPUSTI:
– djeca do 12 god. 20% na osnovnu cijenu aranžmana

 

PRIJAVE: pismeno mailom ili putem rezervacijskog obrasca na web stranici, do popunjenja kapaciteta. Prijava je valjana nakon uplate rezervacije od 400 kn. Broj mjesta je ograničen.

 

ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta.

NAPOMENA:
– Organizator putovanja Budimpešta: Plautilla d.o.o. Solin
– Cijena je kalkulirana na osnovu min. 30 putnika. Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljnog broja putnika sukladno Općim uvjetima, te će Putnike o istom obavijestiti najkasnije 5 dana prije termina putovanja.
– Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ukoliko za to postoji potreba, ali se obvezuje Program izvršiti u cijelosti.
– Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti Agencije: https://plautilla.hr/opci-uvjeti/
– Ukoliko putnik nije ugovorio osiguranje od rizika otkaza, primjenjuje se otkazna politika prema Općim uvjetima poslovanja Agencije.
– Završnu obavijest putnicima Agencija šalje najkasnije 5 dana prije početka putovanja (ime i kontakt voditelja putovanja, informacije o prijevozniku i sl.).
– Program se će realizirati sukladno preporukama i mjerama HZJZ aktualnim u terminu realizacije putovanja, te poštujući uvjete zemlje u koju se putuje. Detaljne upute o izvedbi putovanja u posebnim okolnostima (obveznim maskama, dezinfekciji i sl.) putnici će dobiti prilikom prijave. Svi detalji dostupni su i na mrežnoj stranici:
http://www.mvep.hr/hr/konzularne-informacije/informacije-o-putovanjima/upozorenja/madarska,81.html
– Za prelazak granice državljanima RH potrebna je valjana putovnica ili osobna iskaznica.
– Agencija ne snosi odgovornost za izgubljene ili otuđene predmete u destinaciji ili prijevoznom sredstvu.
– Polica Jamčevine za turističke paket aranžmane br. 298180000021 uplaćena kod Croatia Osiguranje d.d. Zagreb, Vatroslava Jagića 33.
– Opći uvjeti Agencije, program i upute uz putovanje sastavni su dio Ugovora o paket aranžmanu, te kupnjom putovanja prihvaćate iste, stoga preporučamo detaljno pročitati upute, a za sve dodatne informacije na raspolaganju smo Vam putem e-pošte na info@plautilla.hr ili na kontakt mob. +385915198008.
– Mađarska valuta je forinta (HUF), novac se može promijeniti u RH ili po dolasku u Budimpeštu. Fakultativni programi plaćaju se na licu mjesta u eurima.

 

Putovanje Budimpešta, photo credit: iStock /Plautilla