Top
 

ADVENT U ZAGREBU jednodnevni izlet

jednodnevni izlet autobusom iz Splita

Jednodnevni izlet iz Splita uz mogućnost priključenja grupi na naplatnim kućicama na A1 autoputu.
Uživajmo svake subote u prosincu na jednom od najboljih europskih advenata!

Plan putovanja

1
Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu i polazak iz Splita u jutarnjim satima (cca 9 h). Vožnja autobusom visoke turističke kategorije autoputem prema Zagrebu uz usputna zaustavljanja radi odmora.

Dolazak u Zagreb i slobodno vrijeme u ARENA CENTRU za kupovinu, šetnju i sl. te nastavak vožnje do centra grada. Susret s lokalnim vodičem i obilazak starogradske jezgre (za sve putnike koji to žele); posjetit ćemo KATEDRALU, a potom od Kaptola prošetati do GORNJEG GRADA; TKALČIĆEVA ULICA, KRVAVI MOST, KAMENITA VRATA, TRG SV. MARKA, LOTRŠČAK, ILICA, TRG BANA JELAČIĆA.

Nakon obilaska slobodno vrijeme za uživanje u zagrebačkom adventskom ugođaju na jednoj od lokacija prema želji: - Advent na Zrinjevcu, (glazbeni program za dame i gospodu... Uz unikatne i zanimljive suvenire i božićne ukrase, moći ćete uživati i u pomalo zaboravljenim zagrebačkim specijalitetima: krpicama sa zeljem, jabukama u šlafroku ili zapečenim štruklama te se zagrijati toplom čokoladom ili kuhanim vinom)
- Advent na Europskom trgu
- Fuliranje kod Uspinjače
- Advent u tunelu, Priča s Griča, Božićna bajka na glavnom trgu...
Navečer okupljanje grupe na dogovorenom mjestu i povratak za Split (cca 23:00 h). Noćna vožnja autoputem uz dolazak u jutarnjim satima narednog dana.
Podijeli:
Podijeli objavu s prijateljima


Pošalji

Otplata aranžmana u mjesečnim ratama gotovinom (uplatnicama, internet bankarstvom, uplatom u poslovnici) ili kreditnim karticama (MasterCard OTP Banke do 12 rata, American Express do 6 rata, Diners do 12 rata).

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
– prijevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama
– razgled Zagreba uz licenciranog vodiča
– sve obilaske prema programu
– licenciranog vodiča pratitelja putovanja
– osiguranje od profesionalne odgovornosti i odgovornosti prema trećim osobama
– zakonom propisanu jamčevinu za turističke paket aranžmane
– organizaciju putovanja i PDV

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
– nenavedene ulaznice, obroke, te sve što nije navedeno pod „cijena aranžmana uključuje“

POPUSTI:
– djeca do 12 godina 15% popusta

NEOBAVEZNE NADOPLATE:
– osiguranje od rizika otkaza putovanja 50 kn (uplata prilikom prijave, a najkasnije 15 dana prije termina polaska)

PRIJAVE: pismeno mailom, putem rezervacijskog obrasca na web stranici ili direktno u poslovnici, do popunjenja kapaciteta. Prijava je valjana nakon uplate rezervacije od 100 kn. Broj mjesta je ograničen.
Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ukoliko za to postoji potreba, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti. Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti turističke agencije Plautilla Solin.