ŠPANCIRFEST 2018. – VARAŽDIN I MEĐIMURJE autobusom iz Splita

  • Trajanje: 21 - 23.08.2018.
  • Lokacija: Varaždin, HR
  • Cijena: 1.260,00 kn
Prijavi se!

PLANIRANO VRIJEME REALIZACIJE: 21 – 23.08.2018.

SMJEŠTAJ: hotel Turist 3* Varaždin   

ŠIFRA ARANŽMANA: 2018-67

 

  1. dan: SPLIT – KARLOVAC – VARAŽDIN    

Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu i polazak u jutarnjim satima. Vožnja autobusom visoke turističke kategorije autoputem prema Karlovcu uz zaustavljanja na putu radi odmora. Po odlasku u KARLOVAC susret s lokalnim vodičem i obilazak grada panoramski autobusom, a onda šetnja i obilazak KARLOVAČKE ZVIJEZDE pješice. Nakon obilaska slobodno vrijeme u gradu te nastavak vožnje prema Varaždinu. Dolazak u Varaždin u poslijepodnevnim satima. Smještaj u hotel Turist 3* u središtu grada, poslijepodnevni odmor. Večera u hotelu. Slobodna večer za individualni program i večernji izlazak u gradu. Noćenje.

  1. dan: VARAŽDIN

Nakon doručka obilazak VARAŽDINA, grada baroka. Kroz ugodnu šetnju u pratnji lokalnog vodiča upoznat ćemo se s prošlošću grada i razgledati njegove najljepše palače, trgove i znamenitosti: ŽUPNA CRKVA SV. NIKOLE, URŠULINSKA CRKVA, STARI GRAD, PALAČA SERMAGE, TRG MILJENKA STANČIĆA, FRANJEVAČKI TRG I CRKVA, SPOMENIK GRGURU NINSKOM, PALAČA PATAČIĆ, PALAČA DRAŠKOVIĆ, KATEDRALA, GRADSKA VIJEĆNICA, KORZO…. Nakon šetnje i upoznavanja Varaždina, slobodno vrijeme za uživanje u 20. ŠPANCIRFESTU, najpoznatijoj gradskoj manifestaciji koja se tradicionalno organizira od 1999. godine. Ulični festival objedinjuje više manjih festivala i bogati kulturni i zabavni program po cijelom gradu. Navečer organizirana večera u pivnici u gradu, a nakon večere slobodno vrijeme za uživanje u bogatom zabavnom programu u gradu. Noćenje.

  1. dan: VARAŽDIN – MEĐIMURJE – SPLIT

Nakon doručka odjava iz hotela i odlazak u Međimurje. Obilazak započinjemo kratkim razgledom ČAKOVCA: STARI GRAD ZRINSKIH, TOMISLAVOVA ULICA, FRANJEVAČKI SAMOSTAN I CRKVA… Nakon stanke za jutarnju kavu vožnja Međimurjem do MURSKOG SREDIŠĆA i PEKLENICE, poznatih po rudarskoj prošlosti, ali i po nalazištu nafte, te prvoj naftnoj bušotini u svijetu iz 1865. godine. Šetnja do nalazišta, te nastavak vožnje do NAJSJEVERNIJE TOČKE HRVATSKE i mjesta Žabnik. Šetnja do rijeke Mure i starog mlina… Vožnju nastavljamo Međimurjem do jednog od SEOSKIH IMANJA, organizirani ručak na imanju uz domaću hranu u autohtonom međimurskom ambijentu. Poslije ručka povratak prema Splitu. Vožnja autoputem uz usputna zaustavljanja radi odmora. Dolazak na polazišno mjesto u kasnim večernjim satima.

 

CIJENA ARANŽMANA:

1.260,00 kn za gotovinsko plaćanje

1.310,00 kn za plaćanje kreditnim karticama

Cijena je kalkulirana na osnovi min. 35 putnika.

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

– smještaj na osnovi 2 polupansiona u hotelu Turist 3* Varaždin u dvokrevetnim sobama (tuš/wc,TV)

– organizirani ručak na jednom od seoskih imanja u Međimurju zadnji dan putovanja

– usluge lokalnih vodiča prilikom razgleda Karlovca i Varaždina

– licenciranog vodiča pratitelja putovanja

– osiguranje putnika od posljedica nesretnog slučaja

– osiguranje od profesionalne odgovornosti i odgovornosti prema trećim osobama

– zakonom propisanu jamčevinu za turističke paket aranžmane

– organizaciju putovanja i pripadajući PDV

 

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

– nenavedene obroke, nenavedene ulaznice, sve što nije obuhvaćeno pod „cijena aranžmana uključuje“

 

NEOBAVEZNE NADOPLATE:

– jednokrevetna soba 150 kn

– osiguranje od rizika otkaza putovanja 50 kn (ugovara se min 14 dana prije termina polaska na putovanje)

 

Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ukoliko za to postoji potreba, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti. Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti turističke agencije Plautilla Solin.

Pošalji upit za ŠPANCIRFEST 2018. – VARAŽDIN I MEĐIMURJE