OŠ DON LOVRE KATIĆ SOLIN

 • Datum putovanja:
 • Prospekti:

OBAVIJEST PRIJE PUTOVANJA

 

GRUPA: OŠ DON LOVRE KATIĆ SOLIN, 8. razred

PUTOVANJE: HRVATSKO ZAGORJE 4 dana

TERMIN: 27 – 30.08.2017.

 

Poštovani učenici i roditelji, izdvajamo važnije informacije i upute vezane za putovanje u hrvatsko zagorje. Molimo da ih pažljivo pročitate, a za sve daljnje informacije i pitanja slobodno se obratite Agenciji.

 

POLAZAK: nedjelja 27.08. u 07:30 sati ispred škole, doći na polazak 15 minuta prije

POVRATAK: srijeda 30.08. u večernjim satima

SMJEŠTAJ: hotel Terme Jezerčica 3* Donja Stubica, Toplička cesta 80, tel. 049 200 600

PRIJEVOZNIK: DELMINIUM TRAVEL, FANNY PRIJEVOZ

VODIČI PRATITELJI: Ivana 097/732-3309, Petar 091/941-0920

DEŽURNI KONTAKT BROJ AGENCIJE: 091 519 8008

 

 • ODJEĆA, OBUĆA, HIGIJENA: Na putovanje preporučamo ponijeti udobnu obuću, slojevitu odjeću – kratki i dugi rukav. Također preporučamo ponijeti kišobran. Preporučamo ponijeti dva para obuće u slučaju kiše, izbjegavati potpuno novu obuću radi udobnosti. Prtljagu pakirati u putnu torbu koja ide u prtljažnik autobusa, a posebno djetetu staviti osobne potrepštine, piće i hranu u manji ruksak ili torbicu koja stoji u busu uz dijete. Također preporučamo ponijeti kućne papuče za kretanje unutar hotela i odlazak na bazen.
 • HRANA I PIĆE NA PUTU: Za prvi dan putovanja preporučamo ponijeti tekućinu (voda, negazirani sokovi) i hranu za ručak (peciva, sendviči sa suhomesnatim proizvodima koji nisu lako kvarljivi i sl.). Grupa ima večeru po dolasku u hotel.
 • VOŽNJA I ZAUSTAVLJANJA: Putovanje je planirano autoputem uz zaustavljanja na odmorištima radi odmora, higijenskih potreba, te za užinu. Stanke se rade prema zakonskim propisima u cestovnom prijevozu putnika, te prema potrebi putnika.
 • OSOBNI DOKUMENTI: Preporučamo ponijeti zdravstvenu iskaznicu za slučaj potrebe.
 • DŽEPARAC: prema vlastitim mogućnostima. Preporuka Agencije – do 200 kn.
 • OSOBNI PREDMETI I DRAGOCJENOSTI: Foto-aparate, mobilne uređaje, laptope, i ostale slične predmete veće vrijednosti učenici nose na vlastitu odgovornost i dužni su voditi brigu o istima. Agencija ne preuzima odgovornost u slučaju gubljenja, kvara, oštećenja i sl.
 • LIJEKOVI: Ukoliko dijete lošije ponosi putovanje, preporučamo ponijeti tablete Dramina (ili slične), te ukoliko dijete ima redovnu terapiju lijekovima, ili alergije na određene lijekove, molimo obavijestiti učiteljicu ili Agenciju o tome.
 • ALERGIJE, BOLESTI I SL: Ukoliko dijete koje putuje ima bilo kakvih zdravstvenih problema kao što su alergije, dijabetes, epilepsije itd, molimo da javite nastavnicima razrednicima prije polaska kako bi mogao reagirati na vrijeme i preduhitriti moguće reakcije na putu. Također ukoliko dijete ima problema u prehrani (ne smije jesti određene namirnice i sl.), obavezno javiti Agenciji prije polaska na putovanje.
 • ROOMING LISTA: smještaj je u višekrevetnim sobama. Agencija će proslijediti učiteljima raspored čim ga zaprimi od hotela.

 

Za sva ostala pitanja stojimo na raspolaganju.

Sretan put i dobar provod!

 

Turistička agencija Plautilla Solin

 

Pošalji upit za OŠ DON LOVRE KATIĆ SOLIN

Vaš prijava je poslana!
Uskoro ćemo Vas kontaktirati!