KARNEVAL U VENECIJI autobusom iz Splita

  • Trajanje: 15 - 17.02.2019.
  • Lokacija: Venecija, Italija
  • Cijena: 1.190,00 kn
Prijavi se!

KARNEVAL U VENECIJI

TERMIN PUTOVANJA: 15 – 17.02.2019.

ŠIFRA ARANŽMANA: 2019-04

 

POLAZAK IZ SPLITA (mogućnost ukrcaja na naplatnim kućicama na autoputu od Dugopolja do Rijeke)

 

  1. dan: SPLIT – ITALIJA …

Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu i polazak iz Splita u večernjim satima. Noćna vožnja autobusom visoke turističke kategorije prema Italiji, uz video projekcije i usputna zaustavljanja prema potrebi…

 

  1. dan: VENECIJA – SVEČANO OTVORENJE KARNEVALA FESTA VENEZIANA

Dolazak u Lido di Jesolo (ili Tronchetto) u jutarnjim satima. Ukrcaj na brod i plovidba do Venecije. Na RIVI DEGLI SCHIAVONI, po dolasku na SAN MARCO susret s lokalnim vodičem koji će nas upoznati s Venecijom, njenom bogatom i burnom prošlošću i otkriti nam zanimljive priče o gradu, njegovoj jedinstvenoj gradnji na vodi, palačama, crkvama i brojnim spomenicima kulture: PONTE DEI SOSPIRI, PALAZZO DUCALE, PIAZZA SAN MARCO, BASILICA DI SAN MARCO, PROCURATIE, PONTE RIALTO, CANAL GRANDE… Nakon zajedničke šetnje i razgleda slobodno vrijeme u gradu za individualni program, kupnju suvenira i vlastito otkrivanje ovog jedinstvenog grada isprepletenog stotinama mostova, kanala, trgova, uskih ulica, crkava i prekrasnih palača koje stoljećima plijene elegancijom i raskoši… U dogovoreno vrijeme zajednički odlazak u četvrt CANNAREGIO gdje će uz FESTU VENEZIANU; spektakt svjetla i glazbe na vodi duž RIO DE CANNAREGIO započeti ovogodišnji venecijanski kareval. Predvečer povratak brodom na kopno. Smještaj u hotel 3* u okolici Venecije (Lido di Jesolo, Mestre i sl.). Noćenje.

 

  1. dan: VENECIJA – FESTA VENEZIANA II – SPLIT

Nakon doručka odjava iz hotela i odlazak brodom u Veneciju. Uz KANAL GRANDE, najveću i glavnu „morsku ulicu“, i žilu kucavicu grada, proći će velika karnevalska povorka i na svečani način otvoriti još jedan u nizu KARNEVALA U VENECIJI, višestoljetnog tradicionalnog spektakla koji je od davnina jedan od sinonima za ovaj grad. U 11 sati planiran je početak programa kad će kostimirana povorka na brodovima, praćena ritmom i glazbom zaploviti Kanalom Grande prema Cannaregiu, četvrti u kojoj će se svečanost nastaviti od 12 sati. Nakon što ispratimo veselu umaškaranu povorku, uživat ćemo u gradu do poslijepodnevnih sati, te se brodom vratiti na kopno. U poslijepodnevnim satima u dogovoreno vrijeme povratak prema Hrvatskoj. Vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku autoputem uz zaustavljanja radi odmora. Očekivani dolazak u Split u kasnim večernjim /noćnim satima.

 

CIJENA ARANŽMANA NA OSNOVI MIN. 35 PUTNIKA:

1.190,00 kn za gotovinske uplate

1.250,00 kn za plaćanje kreditnim karticama

 

Otplata aranžmana u mjesečnim ratama gotovinom (uplatnicama, internet bankarstvom, uplatom u poslovnici) ili kreditnim karticama (Visa i MasterCard Splitske Banke do 12 rata, American Express do 6 rata, Diners do 12 rata).

 

POPUSTI: djeca do 12 god 25% popusta

 

PRIJAVE: pismeno mailom, putem web stranice ili direktno u poslovnici, do popunjenja kapaciteta. Prijava je valjana nakon uplate rezervacije od 300 kn. Broj mjesta je ograničen.

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

– prijevoz autobusom visoke turističke kategorije na navedenim relacijama

– 2 x prijevoz brodom (vaporettom) na relaciji Lido di Jesolo (Tronchetto) – Venecija – Lido di Jesolo (Tronchetto)

prema programu putovanja

– smještaj u hotelu 3* u okolici Venecije na osnovi 1 noćenja s doručkom (dvokrevetne sobe, TWC, TV)

– razgled Venecije uz licenciranog lokalnog vodiča

– vodiča pratitelja putovanja tijekom putovanja

– sve obilaske prema programu

– zakonom propisanu jamčevinu za turističke paket aranžmane

– osiguranje od profesionalne odgovornosti i odgovornosti prema trećim osobama

– organizaciju putovanja i pripadajući PDV

 

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

– nenavedene obroke, ulaznice, skretanja s rute putovanja, te sve što nije obuhvaćeno pod „cijena aranžmana

uključuje“

 

OBAVEZNA NADOPLATA:

– boravišna pristojba u hotelu 4€ po osobi/danu

 

NEOBAVEZNE NADOPLATE:

– jednokrevetna soba – 150 kn

– međunarodno putno osiguranje – 35 kn (uplata prilikom prijave)

– osiguranje od rizika otkaza putovanja – 50 kn (uplata isključivo prilikom prijave)

 

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:

– gotovinom (uplatnice, internet bankarstvo, uplate u poslovnici) u ratama do polaska, na način da je prilikom prijave obvezna uplata prve rate od 300 kn

– kreditnim karticama u više mjesečnih rata (Visa i MasterCard Splitske Banke, American Express, Diners)

 

PUTNE ISPRAVE: Za prelazak granice dovoljna je valjana osobna iskaznica (izdana nakon 2003. godine) ili putovnica. Za sve detalje oko putovanja za maloljetnike (djecu), molimo obratiti se Agenciji. Više info na http://www.mvep.hr.

 

Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljnog broja putnika. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ukoliko za to postoji potreba, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti turističke agencije Plautilla Solin.

Pošalji upit za KARNEVAL U VENECIJI